DOBLOMUZA KOLÇAK TASARIMI.........

en iisi baki abinin tasarımını beklemek..şimdi yeni doblosunda eksiklik olmasın diye hemen yaptıracaktır baki abi.yakında kolçak hallolur😀

Hort 😀 Ne oldu abi tasarımlar ben kacırdım sanırım. Su koltukdakini bozdurmadan portatif kolcak bulamadım gitti... 🙁

daha tasarlamadı😀

daha tasarlamadı😀

10 mayıs 2011 ........ 06 nisan 2012 *happy* mayıs'a az kaldı ..

Konu hortlamış ama millet haksız da değil hortlayacak kadar da olmuş..*wait* beklemeye devam *haha2*

konu hortlamış ama bende yazayım birşeyler bari 😀

benim 2006 dobloda kolcak yoktu 100 liraya 2 sene önce koltuğa kolcak yaptırdım kalın güzel süngerli birşey fabrikanın koyduğuna on bin basar hatta yapan adam orjinalmiş gibi yapıp koltuğun yanından delik açıp orjinaline uygun yaptı tabi zamanla kumaşu yıpranıp yırtıldı bende mobilyacıda deriden fermuarlı kılıf yaptırdım sok çıkar rahat oluyo isteyen arkadaş olursa resmini çeker koyarım

resimi at bakalım kardeş...

şu an araba yok akşama gelince resmini çeker koyarım

en iisi baki abinin tasarımını beklemek..şimdi yeni doblosunda eksiklik olmasın diye hemen yaptıracaktır baki abi.yakında kolçak hallolur😀

yaptım bile yiğidim resim koyma kabiliyetim olmadığından koyamadım ..koraya hallettireyim bari..

resimi at bakalım kardeş...

şu an araba bende olmadığı için resmi çekemedim senide beklettim kusura bakma ama baktimki eski çektiğim resimlerin birinde kolçak gözüküyo bari onun resmini koyayım

46dyd.jpg

kolçak sonradan yapılma ve orjinali gibi koltuğa montalı yukarı aşağıyada hareket ediyor

baki bey ne oldu? bu kolçak iki sene oldu
merakta kaldık 🙂)
kolçak yaptıramadan aracı satacağız*tongue*

ne noldu kolçağı yapalı iki sene oldu bende resimleyip siteye koydum...silinmemişse mevcuttur kardeşim

aracı sattım anma kolçağı vermedim duruyor serdar aganın araca takıp resinmleyelim yeniden

🙂 sen yeni doblonu alana kadar bende kalabilir aga sorun yok🙂

Iste doblo kardesligi...🙂

Abilik makamını dibine kadar hakkediyo kaaardeşim🙂

Aynen evet... her konuda abiligini yapiyor baki abimiz..*inlove*

Back