ECUFAST ARAMIZDA....

@ahmet-42
Konya'da servis varsa admin serdardan indirim şifresi alacaksın servise gideceksin o kadar

Yakında bende yaptircam inş 🙂🙂😉

Serdar bey Ecufast ile ilgili sıkıntımız var.Isim dolayısıyla Çankırı da ikamet ediyorum aracima ecufast yazılım attırmak istedim ve Ankara bayisinden fiyat aldım.2.0 multijet e nakit 900 kredi kartına 1000 tl. Verdiler.ailem kocaelide olduğu için birde ondan fiyat alayım dedim ve aradım kocaeli bayisi aynı zamanda İstanbul bayisininde sahipleri bana nakit 650 kredi kartı 750 fiyat verdiler ve fiyatın tüm Türkiye de aynı olduğunu söylediler.tekrar Ankara bayisini aradım ve durumu anlattım ancak bırakın dinlemeyi adam direk giderli konuşup bu saatten sonra size indirim yapmam gibilerden giderinide yaptı.haliyle bende ücretsiz bile yapsanız aracımı size emanet etmem diyip görüşmeyi sonlandırdım.Bu bana göre ciddi bir problem hem bize indirim yaptıklarını soyleyipte hemde farklı fiyatlar vermek bana göre ciddiyetsizliktir.sizden bu konuya el atıp diğer arkadaşlarında mağdur olmamasını saklamanız konusunda yardım rica ediyorum.

GEREKLİ BİLGİ eCUFAST GENEL MERKEZİNE BİLDİRİLDİ,DÖNÜŞ ALDIĞIMDA SİZE BİLDİRECEĞİM.

@serdarengin
Teşekkürler

@Alp Dabag
Emin olun Firma cok ciddi bir firmadır.Sahipleri de bir okadar düzgündür..Bayiilerin KİŞİSEL hataları olabilmektedir,eminim mantıklı geri dönüş olacaktır.Bizde üzülürüz bir sorun olursa.En kısa sürede çözülecektir merak etmeyin..

@serdarengin
Teşekkür ederim ilginize mutlaka çözüm olacaktır lakin benim Ankara şubesine bu saatten sonra güvenmem imkansız maalesef

@Alp Dabag
Kocaelinde yada istanbulda yaptırırız dostum 🙂

@Alp Dabag
Bayii lerin kişisel hatalarını firmaya mal etmemek lazım o bayii hakkında gereken yapılacaktır

@volkan guney
Firmaya karşı bir on yargim yok yazılım yine ayıracağım ama kocaeli şubesinde.Ankara şubesine hiç bir şekilde işlem yaptirmayacagimi söylüyorum

@volkan guney
Çok teşekkür ederim

dostum gerekli görüşmeleri yaptım.
2.0 olduğu için aracın sökülüp yazılım yapılması gerekiyormuş.o yüzden bizim normal 1.3 veya 1.6 lar gibi fiyatlandırılamıyor.
Kocaeli nin verdiği fiyat açıkça yanlışmış veya kotası dolmadığı için olabilir(şahsi fikrim) istersen ora ile anlaşıp O FİYATI HALA VEREBİLİYOSA oraya yaptır derim...Genel merkez ve sahibi ile görüştüm...Ankaradaki elemanın tutumu hoş olmasa da Dediğim gibi bunlar bayii.
Kararınıza göre yine yardımcı olabiliriz.

@serdarengin
Tamam ben kocaeli şubesi ile tekrar goruseyim sizide bilgilendiririm süreç hk.

@Alp Dabag
2.0 mı senin araç 😉👍

@Alp Dabag
Tamam dostum..bu arada profil bilgilerini güncellersen seviniriz

@volkan guney
2.0 çok zevkli eski aracım D3 1.6 premio idi onu istemeye istemeye satmak durumunda kalmıştım bu seferde özellikle 2.0 aradım ve sonunda kazasız full servis bakımlı bir canavar buldum ama biraz daha iyileştirme şart [emoji4]

Back