EMNİYET KEMERİ NEDEN GEREKLİDİR?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan geremy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mustangla girdin konuya hemde Abi 😀

ewet hakılısın galiba.geç sen yine bakalım dalganı. benim gibi tuhaf ama hoş yorumcuyu arar bulamazsınız *neutral* bir ülkede bir grup kadına kimlerde hoşlanırsınız diye srmuşlar. tabii ülke tamamen kurallara uyan kimselerle dolu olduğu için kadınların % 13, 1 i emniyet kemeri takan erkeklein daha seksi olduğunu söylemiş soru cevaplarının birinde

Sen sitenin babası oldun Abi *tup* 🙂

topaloğlu diyenler olabilir ama ben görmüyorum bile kendisini 🙂

DobloM tarafından yazılan metin:

vay vay vay abi ben kendimi beğenecem şimdi. senin kalbin temiz kardeşim herkes öyle demez. ayrıca bilgimiz yetersiz. araçlar ve doblo konusunda emekliyoruz. ama sürücülük dersen ,,, adımda yazıyor galiba ona laf söyletmem...

Bilgimiz yetersiz ama, hergün birşeyler öğreniyoruz Abi, kim anasının karnından öğrenip gelmiş ki 🙂

Benim Abim bi tanedir 🙂

şimdiki gençlik bilgisayardan öğreniyorsunuz herşeyi . biz pastırmanın ne olduğunu anca kayseriden geçerken garajda kokusundan sorarak bilebiliyorduk. otobüz garajda durmazsa onda bilemiyorduk 😀😀😀:

Abi bilgisayarda olmasa gençliğin hiçbirşeyden haberi olmayacak ki 😀

DobloM tarafından yazılan metin:

yeni babayı ilan edelimmi😀

yanlış anlaşılmadan hemen bişiler yazayım arkadaşlarım kardeşlerim🙂 . topaloğlu ne kadar az veya çok girsede sitenin ağabeyi durumundadır🙂 değişmez. yönetim arkadaşlarıma saygılar team doblo ailesine sevgilerimi sunar basit bir team doblo sever olarak kalmaya devam etmeyi tercih ederim.

en son gelen doblom un dediği 75 lik ihtiyarsapık dediği kim ise o hariç, harika arkadaşlar var burada .. öyle değilmi 🙂..*tup*

ayrıca sitenin ağabeyleri konumuzla alakalı olarak 🙂 ikinci bir görevleri var burada , sitenin emniyet kemerleridirler aynı zamanda 🙂

Güncel
Önemli bir konu hatırlatmada fayda var

Back