Far temizlemek?

üstekinden verdi üstünde 2 w yazıyor aga

5w olarak al olmadı 2sinide birden değiştir belki biri farklı biri farlı diede yapıo olabilir

evet sökmesi zormuş farın içini ben far içi boyatmak istedim 200 tl demişlerdi ama yanında angel larıda vardı..

bu işi öğrenmek lazım.gerek boyamasını,gerek söküp toplamasını.bilen varsa bi resimli mesimli açıklasın hacı.

arkdaslar farın ıcınde bı madde varmıs bende 2 gun once servıse gıttım aman sakın deyım temızlemeyın ıcınde bırseyler varmıs onlar sokuluyormus farların ıcınde adam bana oyle demıstı servisci sadece dıştan yaptı temızlıgını

Far camibi sokuyorlar ama slikonu bence fabrika gibi yapistiramazlar

Arkadaşlar D1 sağ farı sökmem lazım ama olmadı yerinden çıkmıyor. Tamponu sökmeden olmazmı bu iş. Yorumlarınızı bekliyorum

@ahms
Tampon Sökmen lazım abi bende 2 hafta önce değiştim sol farı on damponu yarısını söktüm bide panjur yarısını soktüm braz uğraştım çok vidasi var Sökmen için

Eyvallah kardeşim sağolasın

Ben ugrasmadan temizlettirdim farimi 50 lira verdim simdi pasta cila atiyom eski yeni haline geliyor
Bi arkadasimda kendi yapmaya calismis fari batirmis cok cizigi var

Normalde fabrika çıkışı farların üzerlerine güneşten koruyucu bir madde kaplanıyor. Bu madde far ın güneşten zarar görmesini engelliyor. Özelliğini yitirincede sararmaya başlıyor. Piyasa da bunu pasta cila ile temizliyorlar. Far eskisi gibi oluyor ama güneşten vs bu gibi şeylerden korumasız. Bilginize..

Far açmak için hacimli bir karton kutuya 3 tane takoz koyun. kutunun yanından bir delik açın ve pimaş boru uzatın. Far ı takozun üstüne koyun. 450 derecede 15 dakika sıcaklık verin. Sonra tornavida ile mika yı kolayca cıkarın

@kardelenkurt
Adminim balata sipregide olur bnmde tozdan gozukmuyrdu ardasimin elektirikcisi vardi o hal etti nasl yaptiysa fari sökmeden yapti

D3 farı söken varsa görünmeyen vidası nerede söyler mi..C maxi gözüm kapalı söküyordum dobloda alt taraf sabitleyiciyi bulamadım yardım

@doblo3
Tampon icinde kaliyr kosede

@Ahmet5353
tampon sökülecek mi peki,içerden ulaşılmıyor mu

@doblo3
Sokulcek mecburi

Benim d3 de çok kirli 3 ay oldu parasini verdim pasta cila dahil usta hala beni cagiracak

Back