Fiat aksesuarlar(GÜNCEL)

bu aksesuarlarin tamami icin SNT bize ozel fiat calismasi yapiyor......yakinda yayinlayacaklar.....tamami orjinal krom. aksesuar olmak uzere...

paylaşım için teşekkürler bunları dişarıdan alsak daha ucuz olmazmı ??

paylaşım için teşekkürler bunları dişarıdan alsak daha ucuz olmazmı ??

tabiiki olur sitemizin resmi tedarikcisi ve tuningcisi SNT bizim icin fiyat calismasi yapiyor...bugun tel ile gorustum...cok yakinda sitelerinden bizler icin ozel fiyatlari yayinlayacaklar...

paylaşımlarımın hepsi OPAR dan alıntıdır..

çok güzel bir konu olmus abi eline saglık 🙂

Dip not :arkadaslar sakın krom aksesuar alırken siyah cam silikonu ile yapıstıtırmayın sonradan krom saj düsüyo silikon çıkmıyor kapıkolunu deyiştirmeye kadar gidiyor onun yerine beyaz sista kullanın 🙂

erdemcim bilakis siyah whurtun silikonu ile yapistirirlarsa zaten kromun dusme gibi bir sansi olmaz ki....arac satilana kadar evladiyelik kalir...ben hep whurtun siyah silikonunu kullanirim.....bugune kadar ne sokup calinan nede dusen aksesuarim olmadi...

Paylaşım için teşekkürler..Sis farını düşünüyorum ama tesisat çekilmesi , anahtar yapılması falan gözümde büyüyor 🙂

erdemcim bilakis siyah whurtun silikonu ile yapistirirlarsa zaten kromun dusme gibi bir sansi olmaz ki....arac satilana kadar evladiyelik kalir...ben hep whurtun siyah silikonunu kullanirim.....bugune kadar ne sokup calinan nede dusen aksesuarim olmadi...

baki abi sende haklısın 1 sene montajını yaptım würt + ısıtıp yapıştırılıyor genellikle cocuklar söküyor würtde öyle kalıyor. benim dedigim sista da kaliteli iyi tutuyor ama elinle urastıgında sökülüyor yinede siz bilirsiniz 🙂

amac sokulmemesi....o zaman saglam yapistirmak lazim.....

d3 için yapılan premio yazısı yok mu?

d2 yede yapılsaydı keşke

75834196axh.jpg

bu ürünleri nereden temin edebiliriz...

KROM 2 PARÇA ÖN PANJUR

Kategori: e-dis
Ürün Kodu: OM2520081
Tanım Kodu: AKS176
Fiyatı: 59,83 TL

Bu üründen almayı düşünüyordum uzun süredir

bu ürünleri nereden temin edebiliriz...

KROM 2 PARÇA ÖN PANJUR

Kategori: e-dis
Ürün Kodu: OM2520081
Tanım Kodu: AKS176
Fiyatı: 59,83 TL

Bu üründen almayı düşünüyordum uzun süredir

tüm aksesuarcılarda vardır.. yaptıgım listedekiler opardan alıntıdır

arkadaslar herkese canı gonulden selamlar,ben 2012 model yenı kasa doblo ma double taktırmak ıstıyorum,tavsıyesı olan varmıdır? tesekkurler...🙂

Arkadaşlar model doblo (oyuncak) nereden bulabilirim. Oğlum doblo hastası bu onun için müthiş bir şey olur. Bursadakibayiilere sordum bulmadım. İnternette gerçeğinden daha pahalı. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar model doblo (oyuncak) nereden bulabilirim. Oğlum doblo hastası bu onun için müthiş bir şey olur. Bursadakibayiilere sordum bulmadım. İnternette gerçeğinden daha pahalı. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

internet satış sitelerinde 80 tl ile 120 tl arasında bulabilirsin

Back