Fiat doblo 1.6 motor yağı

@hhd profil avatarını oluştur çiçek böcek bişeyler yapta sonuçta oluştur
Merhaba Yunus bey, aracım doblo mylife 1.6 ilk seri euro 4 dpf yok yılardır 5 30 yağ kullandım. Bugün arkadaş in biri 5 40 kullanmak gerekir dedi. Bilginizin dahilindemi veya bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum.

Az pahalı al motul al derim aracın sesi değişiyor 👍

Merhaba Yunus bey, aracım doblo mylife 1.6 ilk seri euro 4 dpf yok yılardır 5 30 yağ kullandım. Bugün arkadaş in biri 5 40 kullanmak gerekir dedi. Bilginizin dahilindemi veya bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum.
5 30 a devam. Olması gereken o.

5.30 petronas

Bende 2020 doblo 120lik var adblue olanlı 0w20 yazıyor kitabında bayiye de sordum bu bunun yağı dediler

Neye göre 5w30 koyuluyor

Dsx 0W 20 devam ediyon

İlk motul yağ kullandım sonraki değişimde opar yağ koydu usta Fiat servisinden ayrılıp kendine özel servis açmıştı. O yağda güzel şimdi mobil kullanmak istiyorum ama bikaç çeşit 0w20 yağı var onunda. Yeşil kutu gösteriyor mobilin sayfasında

İlk motul yağ kullandım sonraki değişimde opar yağ koydu usta Fiat servisinden ayrılıp kendine özel servis açmıştı. O yağda güzel şimdi mobil kullanmak istiyorum ama bikaç çeşit 0w20 yağı var onunda. Yeşil kutu gösteriyor mobilin sayfasında
Motül de güzel

Selenia iyidir ama

MOBİL 1 ESP 5w-30 ÖNERİRİM.
DAYANIKLI YAĞ.
İYİ TEMİZLİK SONRASI YAĞI DOLUMU YAPTIRIRSANIZ YAĞIN RENGİNİ KORUDUĞUNU GÖRECEKSİNİZ, HEMEN KARARMIYOR.

Bende kısa bir bilgi vereyim. Tecrübe tecrübedir. Bir yağ a bir değişimde sonuç yüklemeyin. En az 3.değişim sonrası net sonucu alacaksınız.

Motul
Mobil1
Castrol iyi yağlar

3 bakım dır selenia yerine liqulymoly e şans verdim.

Selena kadar hızlı kararma yapmıyor. Tabi bir yerde yapıyor çünkü km 400bin. Sözü uzatmayayım.

Hayırlı işler. Kazasız belasız günler

MOBİL 1 ESP 5w-30 ÖNERİRİM.
DAYANIKLI YAĞ.
İYİ TEMİZLİK SONRASI YAĞI DOLUMU YAPTIRIRSANIZ YAĞIN RENGİNİ KORUDUĞUNU GÖRECEKSİNİZ, HEMEN KARARMIYOR.
Motor iç yıkama sıvısı kullanırsanız hangi yağı kullanırsanız kullanın 5000km lere kadar ciddi bir kararma olmuyor kararmasının nedeni motor içinde önceki yağdan kalan parçalara yapışmış siyah artıklarıyla karışmasıdır.

Bende kısa bir bilgi vereyim. Tecrübe tecrübedir. Bir yağ a bir değişimde sonuç yüklemeyin. En az 3.değişim sonrası net sonucu alacaksınız.

Motul
Mobil1
Castrol iyi yağlar

3 bakım dır selenia yerine liqulymoly e şans verdim.

Selena kadar hızlı kararma yapmıyor. Tabi bir yerde yapıyor çünkü km 400bin. Sözü uzatmayayım.

Hayırlı işler. Kazasız belasız günler
Kararma o kadar gözünüze batıyorsa iki bakımda bir iç yıkama sıvısı kullanın sıkıntı olmaz 5 bin km lerde halen yağda sarımsı rengi gözlemleyebiliyorum.Çamurun içine temiz su atrsanız oda lekelenir önceki yağdan kalmış artıklar motor elemanlarına yapışıyor hepsi sonuçta kartere akmıyor yeni yağla karışınca 2 bin kmlere kadar siyaha dönebiliyor

Teşekkürler. Gözüme batmıyor. Sadece kararma ile ilgili tecrübemi aktardım. KM 396bine yaklaştı. Motora bir şey katma, içini yıkama, temizleme, takviye vb. Ürün konusunda korkuyorum. Ne olur ne olmaz. Böyle devam. Hayırlı sürüşler. Cümlemize kazasız, belasız, arızasız günler dilerim.

Back