Merhabalar TEAM DOBLO AİLESİ,
Bizde bu büyük ve eşsiz ailenin birer bireyi olmaktan büyük mutluluk ve onur duyduğumuzu belirtmek isteriz.
Bundan sonra bu site üzerinden sizinle iletişim halinde olacağız. Sormak istediğiniz, danışmak istediğiniz ne olursa olsun size yardımcı olmaya çalışacağız.
Malum soğuklar geldiğinden hem can güvenliğimiz hem de yasal zorunluluk olarak kışlık lastiklerimizi takmamız gerekmektedir.
Bizde size özel kış lastiklerinde kampanya yaptık;
İSTANBUL'DA;
@NURETTİN_TAN
d3 2010 premio türk kahvesi 132 binde. değişen tampon sadece. arka mazot kapağı yanında avuç kadar boya mevcut. volan, baskı balata, ön takım, triger, radyatör, akü sıfır değişti.
trekking ile takasa girsem 24 ay sıfır faizden yararlanarak benim arabayı kaça sayarsınız?
Aracınızı görmeden fiyat vermek doğru olmaya bilir fakat isteğiniz üzere epertiz uzmanlarımıza aracınızı sordum ve aracı görmek kaydı ile 27 bin ile 27.500 tl arasında değerlendirebileceklerini söylediler bende sizin içi doblo takas kampanyasında sonuna kadar destek olacağımı bildiririm.
@NURETTİN_TAN Merhaba aynı şeyi bende düşünüyorum bendeki araç urban maxi ilk sahibiyim Beylikdüzü birmottan almıştım 0km 2014 1.6 km 36000de kaza bela yok servis girişlerine bakabilirsiniz sisteminizin üzerinden plaka 06hc4309
Niyetim trekking kurşungri.nekadara sayarsınız
Bayimize sunmuş olduğunuz aracınızı expertiz uzmanlarımız inceleyip aracınıza 39.000 TL fiyat vermislerdir.Bayimizden takası düşündüğünüz arac kanpanya dahilinde kaskonun 750 TL si Gürses oto Tarafından Karşılanacak olup 4 adet kar lastiği 300 TL den Yardımcı olabilirim.
Doblo safeline Maxi 1,6 m.jet 105 hp Broz anahtar indirimli kredili fiyati: 60.300 TL
Doblo safeline Maxi 1,6 m.jet 105 hp Broz anahtar indirimli peşin fiyati : 57.700 TL
Doblo Trakıng 1,6 m.jet 105 hp Bronz anahtar indirimli kredili fiyatı : 63.700 TL
Doblo Trakıng 1,6 m.jet 105 hp Bronz anahtar indirimli peşin fiyatı : 61.100 TL