Flexible Neon İç Ambiyans

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Smpo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tebrikler güzel çalışma 👍

@aozgur

Ben Turuncu Rengini Aldim Buyrun Link

(link)

Evet Arkadaşlar Sol Arka Kapımızıda Yaptık . Sizlerle Paylaşmak İstedim . Arka Kapı Ön Kapılardan Daha kolaymış.
1.jpg

Ben Burası Delmeyi Daha Makul Buldum Arkadaşlar İllaki Bi Yeri Delmek Gerekıyor KAblomuzu Çıkarmak İçin.
2.jpg

Bu Şekilde Devam Ettim Kapıyı KompleDöndüm Ve Fazla Kısmını Kestim

NOT: Arkadaşlar Fazla Kısmı Kestiğinizde Dikkat Edin İçindeki Teller Kısa Devre Yaptımı Yanmıyor . Eğer Kısa Devre Yapmıyorsa Ucunu Sıcak Silikonla Güzelce Kapatın .
3.jpg
4.jpg

Ellerinize sağlık güzel olmuş. Yalnız aklıma birşey takıldı elektrik bağlantısını yaparken direk 12v ta mı bağlıyorsunuz yoksa araya inventer filan takıyormusunuz.

Vallahi Harika Duruyor Ustam 🙂 Niğdeye Gelsek Bizede Yapsanız Kıskandık Yani :ssrtcbya:

@aozgur
Invertoru Var Hocam 🙂

@DobLoPremio
GEL Usta Yapalim

Arka kapı tam anlamıyla u beybi olmuş. Eline sağlık.

@Smpo her kestiğin kapıda invertör var mı yoksa direk kesip 12v tan bağlıyor musun?
Aldığın yer paket içerisinde kaç tane invertör gönderiyor?

@Sezgin Tok
Teşekkürler. Soyle Aciklayim 1 Adet Invertor 12 Dc Girisi 110 Ac Cikis Veriyor .

1 Adet Invertor 5 Metreye Kadar calistiriyor . Her Kapida 1 Adet Invertor Var .

Size Verdigim Linkteki 9.50 Fiyat 5 Metre Kablo Ve 1 Adet Invertoe Fiyati

@yunus0635
Teşekkür Ederim .

@Smpo

Kafama Yattı Şefim Çıkıp Gelirim Bi Çayınızı İçerim

Hocam bende sizden aldigim gazla siparis gectim ve bugun elime ulasti. Ortalama 1 ay gibi surede geldi. Yilbasi olmasina ragmen bence iyi bi surece geldi. Ancak benim invertor cok vizildiyo. Daha montajini yapmadim dusterda nasi durucak diye oylesine bi baktim. Zaten tek invertorle geldigi icin 3 tane daha siparis etmem gerekicek. Ancak sizdeki invertorlerde boyle vizildiyosa cinden degilde turkiyede invertor bulmaya calisicam yada kendim hazirliycam.
IMG-20160125-WA0033.jpeg

halilaydn hayırlı olsun.Güle güle kullan bana ürünün satış linkini veya resmini atabilirmisin.

@halilaydn

O iNvertor Hangisi Olursa Olsun vizildar cunku 12 v Dc Akimi 110 V Ac Ye Cevirip Neon kabloya giriyoe Hocam . INVENTORU Hoparlorden Uzaya En Koseye Mnte edin . Invertoru Ince Sunger Vb seyler Sikica Bantlayin Cozum Tamam Vizilama Yok 🙂 Kapinin Arkasinda Kladigi Icin Ve Sardigin Zaman sifir Ses 🙂

Aracın dışında tampon bölgesinde bu ışıktan kullansak bu ışık dış etkenlere dayanacak gibimi yoksa
bu alanlarda kullanabileceğimiz led şerit harici ince farklı ışık modellleri varmıdır veya uygulayan varmıdır ?

Arkalar mukemmel olmus yanliz onler megilden bi garip elinize saglik iyi gunlerde kullanin bagaja uygulanirmi acaba yada nasil olur denedinizmi?

@mesut170
(link)
Hocam urunun linki bu. Ben deneme amacli 1 tane siparis verdim. 5 metre doblonun 4 kapisini donmeye yeter. Ama sadece bi tane invertor geliyo. Aliexpresste sadece invertor 2$ a satiliyo. Ben onlardan 4 tane alicam. Bi tanede yedeklik. Toplam 16 $ gibi bi ucret tutuyo. 50 tl diyelim yani. Turkiyede metresini satiyolar o paralara.

Back