Yardım Garanti

@Ferdi Güvenç
Belkide 1.3 lerin kronik agrizasidir. Benimki 1.6 bizimde 2010 2011 vitesi sorunluydu.

@duhan13
Mesela benim araçta geri vitese geçerkende sorun var sıfır aldığım günden beri aracın 2. Yılında aradılar ücretsiz vites ile alakalı şimdi aklıma gelmedi bir parça değiştiricez ücretsiz dediler vites geçişleriniz sorunsuz olacak dediler
Değiştirtik fakat yine aynı zor geçiyor ve cart curt ötüyor

@Ferdi Güvenç
Geri vitese geçişin rahat olmasını istiyorsanız debriyaja basınca 2 saniye kadar bekleyip ondan sonra vitese takarsanız sorun olmayacaktır.

Bence yaptır ben bugün bi sene daha uzattım araç 2015 model garantisi 2018 Nisa'n ayına kadar garantili oldu yararı büyük bi yerinde ses gelir ordasım direk amartisör bilyesi başlığı falanı filanı direksiyon değişim vites Topuz'u değişim hepsi ücretsiz oluyor en azında kafan rahat

merhaba
benim aracım 2017 model 26.000 de aldığımdan beri yağ bakımına birkere gittim direksiyonu çevirince ses yapıyor diye bugün servise gittim amartisör takozu değişmesi lazım diye 350 tl ücret istediler garantiye girmiyormuş

merhaba
benim aracım 2017 model 26.000 de aldığımdan beri yağ bakımına birkere gittim direksiyonu çevirince ses yapıyor diye bugün servise gittim amartisör takozu değişmesi lazım diye 350 tl ücret istediler garantiye girmiyormuş
Kronik sorun bu.Garantiye girmesi için bastırın.Hatta twiterde fiatı etiketleyerek yazın.

Maalesef kabul etmediler bende özelde yaptırırım diye çıktım

Maalesef kabul etmediler bende özelde yaptırırım diye çıktım
Yaptırıp fatura ile birlikte tüketici hakem heyetine başvuru yapabilirsiniz.İsterse firma sizi mahkemeye versin bilirkişi incelemsinde kronik sorun olduğunu yeni çıkan takozlarda ki kapağın bu sorunun önüne geçmek için sonradan üretildiğini gerekçe gösterirsiniz.Tweter ve facebook fiat sayfalarında yazıp paylaşın dikkate alacaktır genel merkez aynı zamanda model yılının ve km nin mevcut durumunda bunun kullanımla değil üretim hatasıyla olduğunu vurgulayın.Uğraşırsanız parasız yaptırırsınız.

İlginiz için teşekkürler şikayetvar sitesine yazdım

• Beğen
Tepkiler: Gun
Şikayetvar sitesine yazdıktansonra Bugün genel merkezden arandım garanti dahilinde ücretsiz yapılacağını söylediler

Şikayetvar sitesine yazdıktansonra Bugün genel merkezden arandım garanti dahilinde ücretsiz yapılacağını söylediler
Hak verilmez alınırın örneğidir bu.

Back