GAZİANTEP'Lİ DOBLOCULAR NEREDESİNİZ

@arfkrz27
İşte abi millet forumda aktif olarak toplanıp konuşulup ortak bi noktaya varmalıyız

@arfkrz27
Arif kardesim sen antebin neresindensin

@arfkrz27
Bende Düztepeden kardesim. Dün aksam bi D3 kasada birisi geldi yanıma ama ismini tam anlamadım ekleyecektim unuttum

@arfkrz27
Aynen kardeşim tanışalım görüşelim güzel hatıralar anılar oluşturalım

@omercan5827
Üniversitenin neresinde kardesim aksama doğru oralara gelme ihtimalim var

Arkadaşlar bir gün tayin edelim herkesin müsait oldugu o gün sticker sız araçlara sticker yapiştıralım hemde yeni arkadaşlarla tanışalım

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@kardelenkurt
Güzel kardeşim ben bu ailede yönetici bile değilken Mustafa ateşe her konuda destek cıkar ne gerekiyorsa elimden gelenin fazlasını yapardım ama Mustafa Ateş arkadaşlıkla siyasi görüşü insanların siyasi fikrini benimsemeden beni face den arkadaşlıktan çıkarmış oglu askere giderken allah kavuştursun diye aradığımda telefonumu rehberden silmiş ve açtığında bana kim oldugunu soruyor ben yine bozuntuya vermeden allah kavuştursun deyip telefonu kapattım benim şahsi siyasi fikrime saygı duymayan beni arkadaşlıktan cıkaran biri ile nasıl diyalog kurabilirim bu sadece bana degil Bünyamin Tutak kardeşime de yapıldı

@hamzakarakaya sayın başkanım sizin için ve havanın durumuda uygun olursa pazar günü görüşme yapalım derim siz ne dersiniz hem stickersız araçların etiketlerini yapıştırırız bide ben konu açmıştım şehitler anısına bizde bi konvoy yapalım mı diye siz ne dersiniz yapalım mı

@omercan5827
Valla bizde ne zamandır toplanmak istiyoruz ama işlerin yoğunluğu nedeniyle birturlu fırsat bulamıyoruz

biz bulistuk siz nerdesiniz

Dosyalar

• 20170106_215822.jpg
    20170106_215822.jpg
    75,5 KB · Okunma: 17
Back