Gps modüllü çift kameralı G sensörlü kamera

@mesut170
Ona da sormadim abi..

Lazımsa veririz sipariş 😉

@mesut170
Abi dursun simdilik.daha iyi ve fonksiyonlu bir sey bakariz sonra belki

Tamam belki benimkide bozulur o zamana kadar

G1w diye bir şey öneriyorlar ama o kadar para vermem bide günlerce gelmesini beklemem açıkcası kendim bakıp alacağım Konya sokakta varsa veya media marktten

@serdarengin
Abim kendine alırsan banada alma şansımız olur mu bende bu modeli istiyorum Da

Burayı takip edebilirsiniz. Farklı konu başlıklarında bir çok güncel ve kaliteli kameranın incelemeleri , kullanıcı yorumları ve örnek videoları mevcut.
(link)

@melrock
tesekkurler inceleyelm

şuan kameralar çok pahalı ben biraz beklemenizi tavsiye ederim

@volkan guney
Alalım volkanım birer tane..ama @bakiergul de görsün onay versin..o işin uzmanıdır..

@serdarengin
Abim yurtdışı alışveriş tamamen bilgim dışı o yüzden yardımcı olursanız sevinirim valla

@serdarengin

Bende isterim. Topluca alım olursa 🙂 Paralar peşin toplanmalı ama.

ARKADAŞLAR BAKİ ABİ ARADI BUGÜN,TÜRKİYEDE OLAN 2 YIL GARANTİLİ VE FİYATI ÇOK UYGUN BAŞKA BİR CİHAZ ALMIŞ...
BUGÜN YARIN PAYLAŞACAK GÖRÜNTÜLERİ.VE BİZE DE ALACAK Bİ TERSLİK OLMAZSA.
ANLATTIĞI KADARIYLA SADECE ÖN KAMERA VARMIŞ,GSENSOR FELAN VARMIŞ 32GB KART DESTEKLİYROMUŞ..GEREKLİ HER DETAY VARMIŞ ANLADIĞIM KADARIYLA...AZ BEKLEYİN BAKALIM.. @bakiergul

Son düzenleme:
@bakiergul
Gece çekiminde plakalar belli oluyormu abi

@bakiergul
video görüntülenemiyor diyor aabi @bakiergul

Herkese merhaba

Çinden getirtilen ürünler şu sıralar hepgümrükten geri dönüyor sıkı denetim var bi çok arkadaşım mağdur durumda. Onlar telefon getirtiyo fark edermi bilmem :islik:

valla arkadaşlar başka türlü yükleyemedim...zaten vizör önündeki naylonu almamışım buna rağmen çekim mükemmel

Back