- Renk
- LAL KIRMIZI
Sevgilli kardeşlerim dostlarım..........Bildiğiniz üzere uzun bir süredir gerek işlerimin yoğunluğu gerekse bir dizüstü bilgisayar edinemediğimden sizlerden uzak kaldım......gerçi telefonla dosluklarımızı sürdürsemde burada olmanın verdiği haz anlatılamaz......Kış geldi işlerim hafifledi...bundan sonra her daim gücüm yettiğince burada sizlerle bir arada olmaya gayret edicem...Yine bilgim dahilinde sorunlarınıza sorularınıza yanıt vermeye çalışacağım......Aslında işlerden fırsat buldukça siteye girmeye devam ediyordum......Ancak 4 çocuk olunca bana bilgisayar kalmıyordu.....dizüstümü büyük kızım....Ipad ımı iki numara en son aldığım sırf siteye girmek için almıştım tabletimide 3 numara alınca bilgisayarsız kaldım.......Bugün Serdar Engin kardeşim abi yeter artık yuvaya dön sensiz tadımız tuzumuz yok deyince arabama atladığım gibi Beko bayinin önüne çekip hiç sormadan bir dizüstü alıp çıktım.......Yani yandınız artık benden kurtulamazsınız..........Hepinizi çok özledim.......muhabbetimiz bol olsun dostluklarımız daim olsun diyerek hepinize saygılarımı sunuyorum.....................