HERKES GENEL SAĞLIK SİGORTALISI OLMAK ZORUNDA!

hayır faydalanıyorum....ama işsizim bu arada...bunu beyan etmelımıyım,zaten devlet bilmiyomu ?

hayır sıkıntı yok ama istersen sgk ya boş zamanda uğrayıp sorabilirsin yada en yakın eczaneden meduladan sorulayabilirler tc ile SPAS (sağlık provizyon aktivasyon sistemi)hatası varmı ?

yok yok gecenlerde hastaneye gittim eczaneden ilaç ta aldım sorun çıkmadı ama uğrayıp kaymakamlığa bir sormakta fayda var sanırım yine<

KÜÇÜKÇEKMECE SGM :0212 656 18 43 - 17020

Güneşli Merkez Mah. Mahmutbey Yolu Cad. No: 153 Bağcılar

*ice*

olm bilinmeyen numaralardamı çalışıyon yoksa😀
118 80 SEKSen SEKSen :😀😀😀😀

çalışmadığın için sıkıntı yok eşinin sağlık güvencesinden faydalanırsın
yani....çalışmaya başlayıncada işyerinden sıgorta olacağıma göre artık sorun yok demekki...

eczaneden ilaçta aldığında sıkıntı olmadığından sisteme kayıtlısın
evet aldım hocam...ii bare ceza meza uraşmayız artık bidaha

olm bilinmeyen numaralardamı çalışıyon yoksa😀
118 80 SEKSen SEKSen :😀😀😀😀

abi senin kafanmı iyi yaa 😀😀😀 SEKSen KAYMAKamlık falan ne kullanıyosan aynısından banada 😀

klavyem bozuk olm😀

ayrıca önemli bir not: tüm arkadaşlara acilde muayene olupta doktorunuz teşhisinizi acil olarak koyarsa eczanede para ödemiyorsunuz :yapacağınız hocam ilaçlara eczanede katılım payı ödeyecekmiyiz sormanız yeterli eczanelere para kaptırmayın sıcak parayı cebe indiriyorlar bilginiz olsun.

devlete gitmiyomu hocam o paralar?

acil ücretsiz para ödersen eczane sahibine devlete degil eğer acil teşhisi koymazsa ozaman devlete

devlete gitmiyomu hocam o paralar?

yok abi olurmu acil olanlardan zaten devletten para alıo eczane e bide senden indiriyo senden indirdiği cebe 😀

yani:
ACİLSE HASTANEYE EZCANEYE HİÇBİYERE PARA ÖDEMİYCES
ACİL DEĞİLSE ECZANE PARA ALACAK,DEVLETE GİDECEK...

alıntı değilde kanunu senmi yaptın olm...
ama faydalı olmuş teşekkürler...yarın gidicem KAYMAKamlığa😀

😀😀😀

aynen mantık şu; acil vaka olanların acile gitmesi ;acil olmayan her hasta örnegin hasta ilacı bitmiştir polikılinige gidip işlem yaptırana kadar acil nasılsa ücretsiz vede hemen ilacı yazdırıp sıra bekleme sorunuda yok deyip yada denize gitmiştir akşama kadar güneşin altında yatmıştır eve giderken acile uğrayıp hocam başım çok ağrıyor demesi gibi bunlar yeşil çizgi yani ücrete tabi polikılinik işlemi gibi

bence süper olmuş...insanlar çok istismar ediyolardı zaten..

Back