hgs etiketi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zikke
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zikke

Azimli Üye
selamlar.
hgs etiketi kullanan arkadaşlardan tecrübelerini paylaşmalarını rica ediyorum.cama mı aynaya mı yapıştırmak gerekli.nemli bezden güneşten etkilenirmi.
teşekkürler

kullanmıyorum ama cama yapıştırmanız lazım, tam olarak dikiz aynasının arkasına den gelen kısma, güneş vs etkilemez hiçbişey olmaz.
yakında bende alacağım araştırmıştım

bildiğim kadarıyla ruhsat yeterliymiş, 5 dk da çıkarıp veriyolarmış

ben bu gün aldım.ptt şubelerinde 5 dakikada araç ruhsatı ve kimlik ile alınabilir.fiyat ise etiket 5 tl en azda 30 tl dolum yapılması gerekiyor.

iyide saçma olmadımı bu şimdi...
ha ogs ha hgs....

iyide saçma olmadımı bu şimdi...
ha ogs ha hgs....
ogs de banka hesabınızı bağlayabiliyorsunuz ve bakiye sorununuz olmuyor, ama hgs de siz ona ayrı bi hesap açıyorsunuz öyle o hesaba yatırıyorsunuz. (ogs de istediğiniz bi hesabı talimatla otomatik yönlendiriyorsunuz)
ayrıca hgs üretim maliyeti hgs den 10 kat daha ucuz bi sistem. şöyleki ogs 60 tl, ama hgs 5 tl ye alınıyor.
Kaldıki istanbulda yaşamayan ankarada yaşayan biri yılda kaçkere gişeden geçerki? onlar hgs alacak boşuna ogs ye 60 tl veripte para israfı olmayacak. Kgs nin hızlandırılmışı diyebiliriz

açıklaman için teşekkürler hanefi kardeşim. aydınlattın bizi.

işte altın soru. tebrik ediyorum biraderim.*clap2* şimdi ben sorcaktım sen benden önce davranmışsın.

ruhsat sahıbı dısındaki kisi hgs etiketini alabılır mı??
ruhsat sahibi olmayan alamıyor, yani kendi aracınızın ruhsatı ve kendi kimliğinizle başvurmanız lazım.

bilgilendirmen için teşekkürler hanefi.

rica ederim haftaya bende alıcam artık zamanı geldi

istanbulda yaşayanlar için gerekli birşey bulundurmak lazım.

aynen öyle, ama ben çok sık okula (karabüğe) gittiğim için araba yatıyor o yüzden şimdiye kadar almadım, ailede ehliyeti olanda yok bol bol yatıyor doblo.

arkadaşlar o ilk çıktığında idi benim araç hanımın üzerine ben aldım hgs bilginize

Back