iş de vasgecilmezim 34 ek 3151

safaline2011_55 tarafından yazılan metin:
doblo vip premio tarafından yazılan metin:
neden premiodan safeline geçtiniz premio daha full gerçi sıfır d2 premio yok
hiç vazgecilirmi premiodan oguz.takasa girdik arsa aldık ansızın olan birşey bu tekrar premio alcaktık fiyatlar yüksek gelince babam dedi ona okdar para verene kadar sıfır alırım dedi ve aldı ama premionun tadı bir başkaydı :?

sizin için hayırlısıymış

ama sfelineda güzel sadece dışına bi jant alın özelliklede orjinal jantlarını şahane oluyor ozaman

bencede orjinallerini alın çok güzel duruyor ve yakışıyor sahibindende falan satan vardır

safaline2011_55 tarafından yazılan metin:
sagolasın berat ewet eski arabam cok güzeldi*bye*

şimdiki doblonda güzel maşallah😀

recep sen bu aracı sattınmı.yapma ya o kadar emek para harcamışsın.süperde olmuş.nasıl kıydın.

recep sen bu aracı sattınmı.yapma ya o kadar emek para harcamışsın.süperde olmuş.nasıl kıydın.

abi sen ne diyosun bağı bağıra gitti premio'm doyamadan gitti valla 20.000 tl sattık adam şöyle baktı alıyorum dedi bıraktım ist geldim tekir dagına 15 zor dayandım açtımtlf babama sağolsun hafta sonu geldi sıfır safalinam

abi sen ne diyosun bağı bağıra gitti premio'm doyamadan gitti valla 20.000 tl sattık adam şöyle baktı alıyorum dedi bıraktım ist geldim tekir dagına 15 zor dayandım açtımtlf babama sağolsun hafta sonu geldi sıfır safalinam

recep üzüldüm ya.süper yapmışsın arabayı

gelende gelmiş daha ne olsun sıfır doblo

ALLAH kaza bela vermesin

sorma abi yapacak birşey yok giden gitti
abi senin bu premioyu görmüştüm sahibindende beşiktaşta satıyolardı....halada 59 plaka vardı hatırladığıma göre 103.000 kmdeydi......

sorma abi yapacak birşey yok giden gitti
abi senin bu premioyu görmüştüm sahibindende beşiktaşta satıyolardı....halada 59 plaka vardı hatırladığıma göre 103.000 kmdeydi......

gördüysen niye söylemedin yaw can
çok oldu be abi....hatta facebooktan linkini msj olarak atmıştım 🙂

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-sahibinden-kazasiz-orj-full-full-premio-52914169/pasif-ilan/#classifiedTitle

ahanda buldum ama servis bakımlı deyil geri kalan doğru

maşallah kardeşim rabbim kaza bela vermesin

Back