Silinmiş Hesap
Yeni Üye
sagolun arkadaşlar daha iyileri sizin olsun inş
can izmir dönüşü eklerim yeni foto artık
can izmir dönüşü eklerim yeni foto artık
safaline2011_55 tarafından yazılan metin:
hiç vazgecilirmi premiodan oguz.takasa girdik arsa aldık ansızın olan birşey bu tekrar premio alcaktık fiyatlar yüksek gelince babam dedi ona okdar para verene kadar sıfır alırım dedi ve aldı ama premionun tadı bir başkaydı :?doblo vip premio tarafından yazılan metin:
neden premiodan safeline geçtiniz premio daha full gerçi sıfır d2 premio yok
safaline2011_55 tarafından yazılan metin:
sagolasın berat ewet eski arabam cok güzeldi*bye*
recep sen bu aracı sattınmı.yapma ya o kadar emek para harcamışsın.süperde olmuş.nasıl kıydın.
recep sen bu aracı sattınmı.yapma ya o kadar emek para harcamışsın.süperde olmuş.nasıl kıydın.
abi sen ne diyosun bağı bağıra gitti premio'm doyamadan gitti valla 20.000 tl sattık adam şöyle baktı alıyorum dedi bıraktım ist geldim tekir dagına 15 zor dayandım açtımtlf babama sağolsun hafta sonu geldi sıfır safalinam
abi senin bu premioyu görmüştüm sahibindende beşiktaşta satıyolardı....halada 59 plaka vardı hatırladığıma göre 103.000 kmdeydi......sorma abi yapacak birşey yok giden gitti
abi senin bu premioyu görmüştüm sahibindende beşiktaşta satıyolardı....halada 59 plaka vardı hatırladığıma göre 103.000 kmdeydi......sorma abi yapacak birşey yok giden gitti
çok oldu be abi....hatta facebooktan linkini msj olarak atmıştım 🙂abi senin bu premioyu görmüştüm sahibindende beşiktaşta satıyolardı....halada 59 plaka vardı hatırladığıma göre 103.000 kmdeydi......sorma abi yapacak birşey yok giden gitti
gördüysen niye söylemedin yaw can