İSTANBUL BULUŞMASI.....

belli periyodlarda bunun benzeri problemler her forumda olduğu gibi buradada oluyor.
ben şahsım adıma iyi düşünmeye çalışıyorum hep.
ben sadece ilk açılan konuyu kapattım.iş büyümesin diye.
herkesin diyeceği bir şey olduğu için hemen açılmış.onada bir şey demedim.
işin aslı ben ağzımı kapatıyorum.

kardelenkurt tarafından yazılan metin:
Adige_samet tarafından yazılan metin:
hepinize hayırlı forumlar diliyorum kendinize iyi bakın ben gidiyorum...

yav nereye 😡

okuldan arta kalan zamanla burdasın karışmam 😀
aynen Murat abi ye katılıyorum bir yere gitmek yok 🙂

herkes burda dimi yine??

kırgınlık için değil eğer var ise dışarıdaki kırgınlıkları paylaşarak hafifletmek için buralarda zaman ayırıyoruz birbirimize. bir söz vardır

sıkıntılar paylaşıldıkça azalır mutluluklar paylaştıkça çoğalır.

kimse ne gitsin ne sussun herkes muratında dediği gibi yola devam etsin ama hep birlikte..

ABSOLUT tarafından yazılan metin:
herkes burda dimi yine??

kırgınlık için değil eğer var ise dışarıdaki kırgınlıkları paylaşarak hafifletmek için buralarda zaman ayırıyoruz birbirimize. bir söz vardır

kimse ne gitsin ne sussun herkes muratında dediği gibi yola devam etsin ama hep birlikte..
Kesinlikle kimse kimseye kırgın falan değil biz hepimiz kardeşiz.....Kardeşler dargın kalabilirmi......

bakiergul tarafından yazılan metin:
herkes burda dimi yine??

Kesinlikle kimse kimseye kırgın falan değil biz hepimiz kardeşiz.....Kardeşler dargın kalabilirmi......

Bencede burda hasım değil hısım olmalıyız.

herkes burda dimi yine??

Bencede burda hasım değil hısım olmalıyız.
Mükemmel düşünce .........bu bilinçle hareket edildiğinde zaten sorun olmaz.................

herkes burda dimi yine??

aynen baki abiye katılıyorum *tup* kimse kimseye kırgın felan değil

Arkadaşlar, İstanbul buluşması adı altında konuyu görünce hemen daldım ama, buluşma yeri ve tarihini göremedim. Birşeyler olmuş tartışılmış, olabilir. Ev içinde ailede bile tartışmalar olur, Konunun başlığına devam etsek de bir buluşma yapsak, ne dersiniz?

DalyaNTurguT tarafından yazılan metin:
Arkadaşlar, İstanbul buluşması adı altında konuyu görünce hemen daldım ama, buluşma yeri ve tarihini göremedim. Birşeyler olmuş tartışılmış, olabilir. Ev içinde ailede bile tartışmalar olur, Konunun başlığına devam etsek de bir buluşma yapsak, ne dersiniz?

Sevgili kardeşim ilk buluşmamız 13 Şubat tarihinde gerçekleştirildi. ikinci buluşma ne zaman gerçekleşir bilmem ancak yönetim grubumuzda bazı arkadaşlarımızın yaşamış olduğu birtakım sıkıntılar yüzünden bu konuda bir gelişme olmadı. Yeni bir buluşma konusunda gelişme olursa sizlere de tekrar duyurulacaktır.

DalyaNTurguT tarafından yazılan metin:

Çok hızlısın dostum...Şimdi sünnet yarın deniz😀😀😀 senin sloganını buldum😀 12 ekimde üye olmuşun 14 ünde buluşma ayarlayalım diyosun😀😀😀 Şaka bir yana harbi kankalar ayarlayalım yav...baki abi sen büyüksün,millet seni dinler sen bişeyler ayarlasan herkes elinden geleni yapar bence...

Kardeşim aramızda bir fikir tealisinde bulunalım sonra üye kardeşlerimizle paylaşır güzel bir organizasyon yaparız............

istanbula bir gelemedim gelsem toplanacağız ama olmadı işde.

Mustafacım sadece toplanmaya değil misafirim olmayada gelin...............Başımın üstünde yeriniz var..........

lan yeminle sırf şu baki abiye sebep istanbula taşınacam!

geremy ilk kez konya hattına sefer çıktı!eğer konyaya gündüz düşersem çayını içerim!

Back