hatırlatıyım ben çorludayım🙁bakiergul tarafından yazılan metin:
neden can......altında araba var.....max.20 dakikada İstanbulun neresinden gelirsen gel kavacıktasın.....
Pardon pardon.....Unuttum....Olsun tamam sende 1 saat sonra Kavacıktasın.....Böyle bir güzelliği kaçıracanmı...cAn 3436 tarafından yazılan metin:
neden can......altında araba var.....max.20 dakikada İstanbulun neresinden gelirsen gel kavacıktasın.....
bilmiyorum... %50 gelme şansımız var ama 🙂bakiergul tarafından yazılan metin:
Pardon pardon.....Unuttum....Olsun tamam sende 1 saat sonra Kavacıktasın.....Böyle bir güzelliği kaçıracanmı...cAn 3436 tarafından yazılan metin:
celil tarafından yazılan metin:
slm ben celil YÜCEL bende gelırım bırde sorum olucaktı ıztanbul avrupa yakasndan gelecek varsa beraber gelelım dıyecektım eyer organızasyon olursa bılglendırmenıze arz edrım
yazıklar olsun bize ya vay be 2 aydır debeleniyoruz...sonuca bak topu topu 4 aile...vah vah ya...harbiden vah vah....istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
Toplam kaç kişiyiz katılan belli mi?
Baki abi, ben, tamer, celil, doblolu bu kadarmıyız yani 🙁
canım kardeşim ip atlayıp sek sek oynamayacağız....Kapalı bir mekanda çaylarımızı içip muhabbet edecez....Sonra biraz foto çekiliriz vedalaşıp ayrılırız......En kötüsü bu ...............doblolu tarafından yazılan metin:
BİZİM BULUŞMAYA BİRDE HAVALARIN KÖTÜ OLUŞU ETKİLENİRSE BAKIN NE KADARDA DAHA KÖTÜ OLUR HABERLERDE HAVALARIN BU AKŞAMDAN İTİBAREN SOĞUK KAR VE RÜZGARDAN BAHSEDİYORDU EĞER DOĞRU ÇIKARSA BİZİM ORGANİZASYON YALAN OLUR ARKADAŞLAR HERŞEYİN İYİSİNİ ALLAH BİLİR GERÇİ MORALİMİZİ BOZMAMAMIZ LAZIM : (
ben ip atlarız demedim siz yalnış anladınız sanırım havalar dedim iple ne alakası olurbakiergul tarafından yazılan metin:
canım kardeşim ip atlayıp sek sek oynamayacağız....Kapalı bir mekanda çaylarımızı içip muhabbet edecez....Sonra biraz foto çekiliriz vedalaşıp ayrılırız......En kötüsü bu ...............doblolu tarafından yazılan metin:
BİZİM BULUŞMAYA BİRDE HAVALARIN KÖTÜ OLUŞU ETKİLENİRSE BAKIN NE KADARDA DAHA KÖTÜ OLUR HABERLERDE HAVALARIN BU AKŞAMDAN İTİBAREN SOĞUK KAR VE RÜZGARDAN BAHSEDİYORDU EĞER DOĞRU ÇIKARSA BİZİM ORGANİZASYON YALAN OLUR ARKADAŞLAR HERŞEYİN İYİSİNİ ALLAH BİLİR GERÇİ MORALİMİZİ BOZMAMAMIZ LAZIM : (
Yanlış anlamadım güzel kardeşim dışarıda çok durmayız anlamında söyledim yani.....Hava bozuk olsada farketmez anlamında ...sen yanlış anladın ...doblolu tarafından yazılan metin:
ben ip atlarız demedim siz yalnış anladınız sanırım havalar dedim iple ne alakası olurbakiergul tarafından yazılan metin:
bakiergul tarafından yazılan metin:
ba şuraya ya DobloM kardeşim İzmirden geleyim diyor İstanbullularda tık yok......Eğer bu buluşma böyle vasat geçerse ben bir daha organizasyon için ağzimı açarsam ...ağzıma sıçsınlar benim....
Black Hawk tarafından yazılan metin:
Hayırlı buluşmalar olsun team. Darısı Kayseri'ye...