İSTANBUL'A KATILACAKLAR

neden can......altında araba var.....max.20 dakikada İstanbulun neresinden gelirsen gel kavacıktasın.....

bakiergul tarafından yazılan metin:
neden can......altında araba var.....max.20 dakikada İstanbulun neresinden gelirsen gel kavacıktasın.....
hatırlatıyım ben çorludayım🙁

cAn 3436 tarafından yazılan metin:
Pardon pardon.....Unuttum....Olsun tamam sende 1 saat sonra Kavacıktasın.....Böyle bir güzelliği kaçıracanmı...

cAn 3436 tarafından yazılan metin:
Pardon pardon.....Unuttum....Olsun tamam sende 1 saat sonra Kavacıktasın.....Böyle bir güzelliği kaçıracanmı...
bilmiyorum... %50 gelme şansımız var ama 🙂

İzmir yada yol üstünden gelmek isteyen yok sanırım?

Bana yol arkadaşı lazım, yoksa gelemem. 🙂

En az bir kişi de olsa bulursam gece en geç 4-5 gibi yola çıkmam lazım. Ki basmak zorunda kalacağım gündüz İstanbul'a girebilmek için...

celil tarafından yazılan metin:
slm ben celil YÜCEL bende gelırım bırde sorum olucaktı ıztanbul avrupa yakasndan gelecek varsa beraber gelelım dıyecektım eyer organızasyon olursa bılglendırmenıze arz edrım

Ben de Avrupa yakasından geleceğim *tup*

Toplam kaç kişiyiz katılan belli mi?

Baki abi, ben, tamer, celil, doblolu bu kadarmıyız yani 🙁

istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
Toplam kaç kişiyiz katılan belli mi?

Baki abi, ben, tamer, celil, doblolu bu kadarmıyız yani 🙁
yazıklar olsun bize ya vay be 2 aydır debeleniyoruz...sonuca bak topu topu 4 aile...vah vah ya...harbiden vah vah....

ba şuraya ya DobloM kardeşim İzmirden geleyim diyor İstanbullularda tık yok......Eğer bu buluşma böyle vasat geçerse ben bir daha organizasyon için ağzimı açarsam ...ağzıma sıçsınlar benim....

Saat 22 00 gibi umut kardeşim aradı beni Ankaraya görev kitlemişler.....Mecbur yola çıkıyordu......Herkezden özür ve herkeze selamlarını iletti bilginize.................

BİZİM BULUŞMAYA BİRDE HAVALARIN KÖTÜ OLUŞU ETKİLENİRSE BAKIN NE KADARDA DAHA KÖTÜ OLUR HABERLERDE HAVALARIN BU AKŞAMDAN İTİBAREN SOĞUK KAR VE RÜZGARDAN BAHSEDİYORDU EĞER DOĞRU ÇIKARSA BİZİM ORGANİZASYON YALAN OLUR ARKADAŞLAR HERŞEYİN İYİSİNİ ALLAH BİLİR GERÇİ MORALİMİZİ BOZMAMAMIZ LAZIM : (

doblolu tarafından yazılan metin:
BİZİM BULUŞMAYA BİRDE HAVALARIN KÖTÜ OLUŞU ETKİLENİRSE BAKIN NE KADARDA DAHA KÖTÜ OLUR HABERLERDE HAVALARIN BU AKŞAMDAN İTİBAREN SOĞUK KAR VE RÜZGARDAN BAHSEDİYORDU EĞER DOĞRU ÇIKARSA BİZİM ORGANİZASYON YALAN OLUR ARKADAŞLAR HERŞEYİN İYİSİNİ ALLAH BİLİR GERÇİ MORALİMİZİ BOZMAMAMIZ LAZIM : (
canım kardeşim ip atlayıp sek sek oynamayacağız....Kapalı bir mekanda çaylarımızı içip muhabbet edecez....Sonra biraz foto çekiliriz vedalaşıp ayrılırız......En kötüsü bu ...............

canım kardeşim ip atlayıp sek sek oynamayacağız....Kapalı bir mekanda çaylarımızı içip muhabbet edecez....Sonra biraz foto çekiliriz vedalaşıp ayrılırız......En kötüsü bu ...............
ben ip atlarız demedim siz yalnış anladınız sanırım havalar dedim iple ne alakası olur

ben ip atlarız demedim siz yalnış anladınız sanırım havalar dedim iple ne alakası olur
Yanlış anlamadım güzel kardeşim dışarıda çok durmayız anlamında söyledim yani.....Hava bozuk olsada farketmez anlamında ...sen yanlış anladın ...

ba şuraya ya DobloM kardeşim İzmirden geleyim diyor İstanbullularda tık yok......Eğer bu buluşma böyle vasat geçerse ben bir daha organizasyon için ağzimı açarsam ...ağzıma sıçsınlar benim....

Sakin ol Baki abi napalım yapcak bişey yok, kalan sağlar bizimdir , yarın bizim bi akrabada da mevlüt işi çıktı ama ben annemleri mevlüte Kurtköy'e bırakıp gelmeye çalışacağım. 🙂

Haydi bakalım İstanbullu doblocular......Şansımıza hava güneşli süper yaaaa......

Arkadaşlar yeri bulamayanlar lütfen.......0532 227 57 47 den beni arasınlar yardımcı olayım.............................

Black Hawk tarafından yazılan metin:
Hayırlı buluşmalar olsun team. Darısı Kayseri'ye...

azcık havalar düzelsin bi org. biz çklam kayseride baya doblo varda siteyi bilen yok reklam yapmak gerek 😉

Back