Öncelikle herkese iyi akşamlar 2012 1.3 Multijet Doblo sahibiyim araç 5 yıldır bende ALLAH'A ŞÜKÜR şimdiye kadar hiç yolda bırakmadı ama bir süredir araç soğuk iken vitese geçiyor ama ısınınca bir türlü vitese geçmek bilmiyor birkaç yere gösterdim baskı balata değişecek dediler İzmir sarnıç poyraz a götürdüm bir bakmanız mümkün mü uzun yola gideceğim dedim bekle biraz dediler oturdukları masadan bile kalkmadılar çaylarını kahvelerini içmeye devam ettiler bide üstüne araç senin mi başkasının mı ruhsatı yanında mı senin olduğuna emin misin şeklinde dalga geçermiş gibi sorular sordular sorularım şunlar
1) araç gerçekten baskı balata dan dolayı mı yapar sadece bir usta senin baskı balata da en ufak kaçırma yok debriyaj üst merkezinden olabilir dedi bunu nasıl anlarım
2) İzmir de yetkili servis olarak en iyi servis hangisi internet üzerinden baktığımda arabayı baskı balata için verip başka sorunlarla alan birçok kişi var hiç sorun çıkarmayan ALLAH'A ŞÜKÜR yolda bırakmayan bir arabayı tamire verip ekstra dan yeni sorunlar çıkarmayan bir servis olmalı böyle bir servis tavsiyeniz varmı
Şimdiden yardımınız için teşekkür eder iyi günler dilerim