Jant + Lastik(Aldığım Jantlar Sayfa 2 de) Yine resimlerden farklı bi model

ABSOLUT tarafından yazılan metin:
Hayırlı uğurlu olsuın. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Özellikle yanaşırken dikkat et derim. Çizilmesin.

saolsın jantlar ofsetli olduğu için orta kısmın çizilmesi çok zor çünkü içerde kalıyor 🙂

ToeXicT tarafından yazılan metin:

Uploaded with

işte kısmetse yeni jantlarım bunlar görmek açısından taktırdım arac hava da ve jantın üzerinde lastik olmadıgı için kötü duruo olabilir ama yere indiğinde ve lastik te koydukların da çok güzel duruo unutmuşum yere indriğinde resim çekmeyi ama alınca çekip koyarım 🙂

hayırlı uğurlu olsun şimdiden 🙂

Ne güzel 🙂 Çok üzülüyorum ben park esnasında çizilen jant olsun marşbiyel olsun

benim doblo 2011 model
jantlar bana çok ufak geliyor
bir numara büyük taksam ne fardeker ? yakıtı etkilermi
bunu tecrübe eden oldumu ?

objektif tarafından yazılan metin:
benim doblo 2011 model

jantlar 16 inç mi??

evet
çelik jant takmayı düşündüm ama çevremdeki arkadaşlar tavsiye etmedi
ancak kullanıpta olumsuz sonuç alan da görmedim

evet
çelik jant takmayı düşündüm ama çevremdeki arkadaşlar tavsiye etmedi
ancak kullanıpta olumsuz sonuç alan da görmedim

doblon 1.6 ise hiç dert etme yeter o dobloya

benim doblo 2011 model

Ben D2 kasada 15 yerine 16 jant taktım. iş jant ile bitmiyor janta ve araca uygun lastik seçimi de önemli. 185*66*65 lastik yerine 195*55*16 taktım. daha geniş taban. şehir içi şehir dışı lastik jantları değiştirerek yakıt ölçümleri yaptım asla sarfiyat artmadı. jant büyüüğü zaman eski lastikleri kullanamazsınız. ve mecburiyetten daha geniş tabanlı lastik takmanız gerekiyor. ve yol tutuşu fark edilir derecede artıyor. benim aracım 2010 model 7 aydır bu jant lastikleri kullanıyorum çokda memnunum

benimkiler şu an 16
yani bunlarla satıyolar.
çelik takacağım zaman bir numara büyük taksam ne olur diye düşündüm
çünkü araca bakarken herkes aynı şeyi söylüyor. ne kadar da ufak tekerleri var !
o cüsseye o teker komik duruyo

benimkiler şu an 16
yani bunlarla satıyolar.
çelik takacağım zaman bir numara büyük taksam ne olur diye düşündüm
çünkü araca bakarken herkes aynı şeyi söylüyor. ne kadar da ufak tekerleri var !
o cüsseye o teker komik duruyo

Demek istiyorum ki 16 jantı büyüttüğünüz zaman en az 17" jant ve en az 205*40*17 lastik takmanız gerekicek. jant çapı büyüyen lastiklerin fiyatları da artıyor. bunu da göze alın. sadece jant değiştiremezsiniz. lastikleriniz ve lastik taban kalınlığınız da değiştirecek. Bana da çok yan etkisi olabilir , yürüyen aksam zorlanır dendi ama inanmadım ve sorun yaşamadım. jant büyütmenin sıkıntısı jant ile ilgili değil mecburen büyüteceğiniz lastik ile ilgili

Ekrem tarafından yazılan metin:
benim doblo 2011 model

Ben D2 kasada 15 yerine 16 jant taktım. iş jant ile bitmiyor janta ve araca uygun lastik seçimi de önemli. 185*66*65 lastik yerine 195*55*16 taktım. daha geniş taban. şehir içi şehir dışı lastik jantları değiştirerek yakıt ölçümleri yaptım asla sarfiyat artmadı. jant büyüüğü zaman eski lastikleri kullanamazsınız. ve mecburiyetten daha geniş tabanlı lastik takmanız gerekiyor. ve yol tutuşu fark edilir derecede artıyor. benim aracım 2010 model 7 aydır bu jant lastikleri kullanıyorum çokda memnunum

Bu janta takılacak lastik ler 205-50 yada 205-40 yanak olacak mış toplam jant + lastik fiyatı 1300 tl sen az çok anlıyorsun dur nasıl bir lastik seçimi yapmalıyım ben sürekli aynı lastik leri kullanacağım yaz kış ve araç husisi keyfe keder

cAn 3436 tarafından yazılan metin:

Uploaded with

işte kısmetse yeni jantlarım bunlar görmek açısından taktırdım arac hava da ve jantın üzerinde lastik olmadıgı için kötü duruo olabilir ama yere indiğinde ve lastik te koydukların da çok güzel duruo unutmuşum yere indriğinde resim çekmeyi ama alınca çekip koyarım 🙂

hayırlı uğurlu olsun şimdiden 🙂

saolsın kısmetse hafta sonu taktırıyorum jantları 🙂

'ben jantlarımı 1'' büyüttüm ve yakıtım şu kadardan şu kadara değişti' diyecek biri yokmu ?

'ben jantlarımı 1'' büyüttüm ve yakıtım şu kadardan şu kadara değişti' diyecek biri yokmu ?

işin jant ile alakası yok. asıl problem lastikde. jant büyüttüğünüz zaman mecbur lastik tabanını da büyütüyorsunuz. lastik kalitesi markası illa ki etkiler. doğru seçim yapmak gerekir. ama 15 den 17 ye çıkarsanız yada 16 dan 18 e çıkarsanız taban çok fazla genişler ve yakıtı etkilememesi mümkün değil. Eski lastiğiniz ile en yakın ölçüde lastik kullanırsanız asla sıkıntı yaşamazsınız. Aşağıda örnek sundum 185*65*15 ile 195*55*16 birebir aynı. Sizde sitedeki hesaplamadan faydalanabşlirsiniz

http://www.lastiknet.com/icerik.asp?inf=25

lastiki.jpg

program için teşekkürler Ekrem abi 🙂

Jantlarımı bu gün itibariyle aldım yine denediğim jıantlar olmadı 2 mode beğen miştim 2 side satılmış bu aldığım model de çok yakıştı 🙂 He bide bunlar yarı ofsetli 🙂
fotoraf0288.jpg

fotoraf0198.jpg

fotoraf0202.jpg

Jantlarımı bu gün itibariyle aldım yine denediğim jıantlar olmadı 2 mode beğen miştim 2 side satılmış bu aldığım model de çok yakıştı 🙂 He bide bunlar yarı ofsetli 🙂
fotoraf0288.jpg

fotoraf0198.jpg

fotoraf0202.jpg

hayırlı uğurlu olsun gerçekten güzel olmuş 🙂

fotoraf0288.jpg

fotoraf0198.jpg

fotoraf0202.jpg

hayırlı olsun.. kırmızı şerit mi var onlarda?

Back