ANLOVE
Onursal Üye
Aracım Yok- Kayıt
- 2 Haziran 2013
- Adı
- QQQQ QQQQ
- Kan Grubu
- A RH +
- Meslek
- Q
- Aracınız
- Aracım Yok
- Renk
- Metalik Siyah
ciddenmi süper o zaman aga?sevgili kardeşim...bende 7 koltuk tescilli Hyundai starex var geçen hafta muayeneye gittim....iki sene olarak tescillediler....bir yanlışlık olmasın diye sordum hemen ...abi 9 koltuk ve altı husisi kullanımlı ticarilerin tescili iki yıl oldu dediler....Abiler arkadaşlar merhaba,
Az önce telefon geldi babam aradı, bi arkadaşı galeriden oblo, kango, berlingo almak için bakınırken berlingo almış. Neyse galerici demiş ""abi yılbaşından sonra bu tür araçlar hususi kullanılıyorsa camlı koltukluysa binek ruhsatına çevirilebilecek, yılbaşında tekrar bu yasa çıkıyor"" demiş
Siz ne diyorsunuz bu duruma biliyosunuzki 2004 ten önce bu yasa vardı tekrar gelir miki?
+1Merhaba Arkadaşlar,
Araç cinsi Minibüs olup koltuk sayısı 9 kişiye kadar olan araçlar Otomobil oldu. Araç cinsi Kamyonet olan Doblo, Kangoo, Caddy v.s halen 1 Yıl olarak yapılmaktadır.
İnşallah diyelim.Aslında olması gerekende bu.Ben sadece geniş aile aracı diye aldım.Sonuçta ticaret yapmıyorum.Yük,eşya yada insan taşımacılığı için kullanmıyorum ama devlet baba ticari araç vergisi alıyor.Baştan saçmalık zaten.
+1Merhaba Arkadaşlar,
Araç cinsi Minibüs olup koltuk sayısı 9 kişiye kadar olan araçlar Otomobil oldu. Araç cinsi Kamyonet olan Doblo, Kangoo, Caddy v.s halen 1 Yıl olarak yapılmaktadır.
+1Merhaba Arkadaşlar,
Merhaba arkadaşlar Ruhsatta ticari olan hususi Doblosunu 2 yıllık muayene ettirebilen varmı ?
işin saçma olmayan tarafı aracı sıfır km. alırken otomobil ruhsatlısına göre 10 BİN TL. devlet babanın sana ötv indirimi yapmış olması.İnşallah diyelim.Aslında olması gerekende bu.Ben sadece geniş aile aracı diye aldım.Sonuçta ticaret yapmıyorum.Yük,eşya yada insan taşımacılığı için kullanmıyorum ama devlet baba ticari araç vergisi alıyor.Baştan saçmalık zaten.