Sergio Burak ÇALIŞIR
Azimli Üye
Doblo- Kayıt
- 11 Ağustos 2021
- Adı
- Sergio Burak ÇALIŞIR
- Kan Grubu
- 0 +
- Aracınız
- Doblo
Bende de oluyordu arka tekli koltuğun oturduğu demir aksam gıcırdıyordu yağlıyorum sıkıntı kalmıyor birde koltukların direklerde oturduğu tırnaklardaki lastikler açınıyor onları da gözden geçirmek gerek.arkadaşlar kapı içindeki kapı kolu telleri ses yapıyor birde arka minder yaslanma kısmı bağlantı olan kilit den yapıyor sesi dinleyince kapıdan mış gibi geliyor. arka koltuk yaslanma bölümünün kilit takılan yere bez bant sarılması lazım minderin yaslanma kısmını öne yatırın bakın ses devam ediyor mu
ustam doğru diyor bende de aynı sorun var dı servise gidiyorum yağlıyorlar iki gğn sonra aynı bende kapılara bant yaptım koy yolunda bile ses yokarkadaşlar aynı sıkıntı benim 2018 doblo araçta vardı kendim hallettim serviste bir çözüm yok zaten özellikle doblo 4 te kronik hastalık. araçtaki bütün kilit karşılıklarına yani direklerde olan karşılık arka koltuk kilitleri dahil ayrıca arka pandizot bacakları dahil ve özellikle sürgülü kapıyı açınca yuvaya oturan siyah bacak gıcırtıyı yapan kısım hepsine bez bant ile uygulama yaptım fazla kalın sarmamak şartıyla uygulayın ve çakmak ile ısıtın iyice yalıtım olsun ondan sonra bakın tıkırtı gıcırtı kalıyormu kapıların kapanmasında bile fark ediyor.ben ortalama olarak sadece dört kapının bantlarını 2 ayda bir degiştiriyorum bant aşındıkca zamanınız varsa yapın pişman olmazsınız dua bile edersiniz
Aslında trim sesi değilde bu biraz farklı zira çoğu yerdeki terim seslerini kesdim. Ama bu seferki ses beni aşıyor. Youtubede birçok içerik var link koyabilirseniz bizim işimize yarayacak olanı daha makbule geçer. Yada kendi uygulamanızı.youtube araçlarda trim sesi diye arattır başka bir arkadaşın videosu var