Kardelenkurt Doblo'su Karşınızda!

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Kazasız Belasız Cezasız Sürüşler Şık Ve Güzel 2 Tüküründe Nazar Değimesin Hem araba da yıkan mış olur 🙂

Kardeşim profilinde hep görüyorum aracını ama detaylı olarak bugün gördüm.....Makinanın maşallahı var....Allah kazasız belasız vede cezasız iyi günlerde kullanmayı nasip eylesin.....

Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin Murat. Ön demiri muayenede sorun olmasın diye çıkartmışsın sanırım. Tekrar taktın mı?

maşallah allah kazasız belasız binme nasip etsin abicim...bende gecenlerde arbamı muayneye soktum arka camlarım filmli benim ve arbamda seninki gibi ön korumalık var saglık cantam ve yangım tüpüm yoktu az kusurlu hepsinden gectim demek ki sizin orda baya bi sıkı denetim var abi...ama bizim burda polisler hiç affetmiyo vallh gecen aksamlar durdurdular sis farlarında ceza yazdılar allhtan tesisatım acık degildi yoksa ondan da yazıcaktılar 🙁

mert_303 tarafından yazılan metin:
maşallah allah kazasız belasız binme nasip etsin abicim...bende gecenlerde arbamı muayneye soktum arka camlarım filmli benim ve arbamda seninki gibi ön korumalık var saglık cantam ve yangım tüpüm yoktu az kusurlu hepsinden gectim demek ki sizin orda baya bi sıkı denetim var abi...ama bizim burda polisler hiç affetmiyo vallh gecen aksamlar durdurdular sis farlarında ceza yazdılar allhtan tesisatım acık degildi yoksa ondan da yazıcaktılar 🙁
sis farlarına polis neden ceza yazdı ??

cAn 3436 tarafından yazılan metin:

Sis farlarını normalde yakmak yasak Can. Polisler her yerde kuralı uygulasa istanbul'da ne para kaldırırlar 😀

Aman abi ya bizi burda ufacık ilçede artık barıtmıyolar adamlar sis farı film egzos app plaka ses sistemi ne bulursalar yazıyolar vallh bu yaz bizi gezdirtmicekler cıptıs cıptıs 🙂)

istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:

Sis farlarını normalde yakmak yasak Can. Polisler her yerde kuralı uygulasa istanbul'da ne para kaldırırlar 😀
valla ben bakıyom çorluda adam xenon lu sisleri açıyo polis in öNÜNden geçiyo poliste tık yok 😀

valla ben bakıyom çorluda adam xenon lu sisleri açıyo polis in öNÜNden geçiyo poliste tık yok 😀

işte diyorum ya kuralları uygulayan da yok takan da 🙁

istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:

işte diyorum ya kuralları uygulayan da yok takan da 🙁
ayne öyle Ahmet abi...bazı polisler hemen gördümü affetmiyo , bazılarınında hiç umrunda bile değil 🙂

Amma çok kural var değilmi😀 insanın uyası gelmiyo ama bi yandan da haklılar.kanun ve kurallar uzun ve üzücü tecrübeler sonucu oluşan,kamuya yararlı,etik ve yararlı yaptırımlardır😀 çok bilimsel buldum kendimi🙂

ALLAH kaza bela vermesin kardeşim!!!aracın on numara.YÜCE RABBİM nazarlardan saklasın.evet bizdede cam filmleri hafif kusur geciyor.isterlerse söktürsünler bana nede olsa uygulamasını yapan benim....😉

Maşallah bir nazarlık iliştir bir yerine arabanın 🙂 Bizim burada tüvtürk istasyonda benim kankam var arabanın muayenesi sorun değil benim için 🙂

konu hortlamış ama kardeşimin arabası yakıyo yinede🙂

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back