sis farlarına polis neden ceza yazdı ??mert_303 tarafından yazılan metin:
maşallah allah kazasız belasız binme nasip etsin abicim...bende gecenlerde arbamı muayneye soktum arka camlarım filmli benim ve arbamda seninki gibi ön korumalık var saglık cantam ve yangım tüpüm yoktu az kusurlu hepsinden gectim demek ki sizin orda baya bi sıkı denetim var abi...ama bizim burda polisler hiç affetmiyo vallh gecen aksamlar durdurdular sis farlarında ceza yazdılar allhtan tesisatım acık degildi yoksa ondan da yazıcaktılar 🙁
cAn 3436 tarafından yazılan metin:
sis farlarına polis neden ceza yazdı ??
valla ben bakıyom çorluda adam xenon lu sisleri açıyo polis in öNÜNden geçiyo poliste tık yok 😀istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
sis farlarına polis neden ceza yazdı ??
Sis farlarını normalde yakmak yasak Can. Polisler her yerde kuralı uygulasa istanbul'da ne para kaldırırlar 😀
valla ben bakıyom çorluda adam xenon lu sisleri açıyo polis in öNÜNden geçiyo poliste tık yok 😀
ayne öyle Ahmet abi...bazı polisler hemen gördümü affetmiyo , bazılarınında hiç umrunda bile değil 🙂istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
valla ben bakıyom çorluda adam xenon lu sisleri açıyo polis in öNÜNden geçiyo poliste tık yok 😀
işte diyorum ya kuralları uygulayan da yok takan da 🙁
geremy tarafından yazılan metin:
maşallah diyelim.
kazasız belasız sürüşler.
Allah Nazarlardan Korusun, Allah Kaza Bela Vermesin.. Çok Güzell..