Yardım Kilometre Sayacı Yanıp Sönüyor.

ENGTKL

Yeni Üye
Doblo
Adı
Engin
Kan Grubu
0 +
Aracınız
Doblo
Merhaba, arkadaşlar.

Gösterge panelinde, kilometre sayacı yanıp yanıp sonuyor.Aracı yeni satın aldım. Aldığım kişide bende böyle aldım bu şekilde kullandım dedi. Buda oldukça benim için sinir bozucu bu durumu nasıl düzeltirim?

Araç DOBLO 2013 Premio 1.3 MJET

bunun çözümünü şimdiye kadar ben bulamadım ancak kontağı kapatıp açınca geçiyor.

Double teyp var mı aracınızda

Bunu genelde araçta farklı bir teybe geçişte oluyor araçta uyum sorunu oluyor teybin ayarlarından araca uyarlamanız gerek

Nasıl ayarlayabilirim hocam yardımcı olabir misiniz lütfen.

Yapan arkadaşlar söylemişti araç yanımda olmadığı için yardımcı olamıyorum ben teybi değişmediğim için başıma gelmedi ama youtubede videoları var doblo km nin yanıp sönmesi diye yazarsanız videolarını tamamının genelde teyp sorunu olduğunu görürsünüz

Nasıl ayarlayabilirim hocam yardımcı olabir misiniz lütfen.
Doblo Km sayacı yanıp sönme problemini belirttiğim şekilde çözdüm.
Canbus modeli hiworld olan için çözüm olacak anlattığım !
ilk önce cihazı internete bağlayıp check for update ile v.23.04.10A_3.0[16:19] versiyonuna yükselttim.Sonrasında arabam menüsündeki Satış sonrası ekranında araç modelini
Hiworld > Fiat > Fiorino > 2011-şimdi(1Gen) > 11-16(tüm sistem) seçtim. Videodaki kapı kilitleme anlatımı gerçrkleştirdikten sonra artık Km sayacının yanıp-sönmesi problemi sona erdi.
Satıcıdan denemek için Simplesoft Canbus talep etmiştim fakat bu kutu hiç bir etki göstermedi. Videodaki gibi Egea veya linea seçimi yaptığımda düzeliyor fakat iki gün sonra tekrar km sayacı yanıp sönmeye başlıyordu. Ben bu şekilde bir aydır kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım. Aracım 2012 Doblo Premio

Değerli kardeşim, videoda açıklayıcı bir şekilde anlatım yapılmıyor. Instagram dm üzerinden bana ulaşabilir misin lütfen birlikte sorunu çözmek istiyorum. DM'den mesaj atarsan sevinirim

Instagram: fotopendik

Back