A Alperan24 Azimli Üye Doblo Kayıt 23 Şubat 2013 Mesaj 39 Adı Alp Mertoğlu Kan Grubu A RH + Şehir Çankırı Meslek Yönetici Aracınız Doblo Modeli 20. Yıl Özel Seri Motor 1.6 Multijet Araç Yılı 2020 Renk Beyaz 29 Haziran 2016 #21 @H.Raşit DEVE Evet dediğin gibi vergi durumu daha ağır basıyor maalesef HTC One A9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@H.Raşit DEVE Evet dediğin gibi vergi durumu daha ağır basıyor maalesef HTC One A9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
DobLoPremio Veloce Başka Araç Kayıt 22 Mayıs 2012 Mesaj 737 Adı S.Asil Kan Grubu 0 + Şehir Adana Meslek Öğrenci Aracınız Başka Araç Modeli Diğer Model Motor 1.9 Jtd Araç Yılı 2002 Renk Azzuro Blu 10 Ocak 2019 #22 Bu konuyu artık hortlatma zamanı gelmiş ve geçiyordu 🙂 Alp ağabeyimin aracının sahipliğini üstleniyorum hala ve yakıt değerlerinin devamını ben paylaşmak istedim , saygılarımla.
Bu konuyu artık hortlatma zamanı gelmiş ve geçiyordu 🙂 Alp ağabeyimin aracının sahipliğini üstleniyorum hala ve yakıt değerlerinin devamını ben paylaşmak istedim , saygılarımla.