Km hız göstergesi yanlış fazla gösteriyor

berkant34

Azimli Üye
Doblo
Adı
Berkant
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo
Modeli
Panorama
Merhaba doblo team ailesi nasılsınız benim sabah yağ değişimine giderken araba marş almadı takviye yapıp çalıştırdım yolda giderken 20 30 km hızla giderken hız göstergesinin 120. 140 gösterdiğini farkettim.Hatta 60,70 km hızla giderken de 200 ü aşıyor ibre

Usta km sensöründendir dedi değiştirdi ama yine ayni km hiz sorunu elektronikçiye gönderdi gittim o da beyinci kilometreciye gönderdi o da yan sanayi sensordendir orjinal olursa düzelir dedi varmı bir fikri olan ya da başına gelen acaba

Dosyalar

• IMG_20241228_110706.webp
    IMG_20241228_110706.webp
    41,7 KB · Okunma: 61
orijinal sensörü denediniz mi?

abi bu yan sanayi urun olayina acaayip tutuluyorum.yani ölcemiceksem niye takiyorum bu parcayi.orjinali bozuluncada olcemiyor zaten yeni aliyon yine olcemiyor niye uretiyonuz ozman.

orijinal sensörü denediniz mi?
Kendi sensörü orjinal idi onun arızalı olduğunu iddia ettiler orjinalini bulamadığım için yan sanayi denedik yine aynı aküyü ölçtüm bugün aküde de sorun görünmüyor elektrikcide baktı.tanidigim bir elektrikci ise bu sorunun gösterge panelinde olduğunu söyledi kilometre ustasına yönlendirdi haftaici oraya gidicem bakalım neticeyi yine paylaşırım umarım çözülür ilginç bir arıza..

abi bu yan sanayi urun olayina acaayip tutuluyorum.yani ölcemiceksem niye takiyorum bu parcayi.orjinali bozuluncada olcemiyor zaten yeni aliyon yine olcemiyor niye uretiyonuz ozman.
Kesinlikle haklısınız orjinal bulup takarim ama bu sefer ondan değilsee iadede almıyorlar bakalım nasil olacak haftaici yönlendirilen kilometre elektronik ustasina gidicem o halledebilirmis neticeyi gruba yazarim

Ben baskı balata değiştirdikten sonra bu durum başıma geldi. Kendim evimin önünde soketi tak,çıkar uğraştım ve düzeltmiştim. Soket ve kablolara da bakın. Tam oturmamış olabiliyor. Tam oturmayinca sayamiyor haliyle sapıtıyor.

Ben baskı balata değiştirdikten sonra bu durum başıma geldi. Kendim evimin önünde soketi tak,çıkar uğraştım ve düzeltmiştim. Soket ve kablolara da bakın. Tam oturmamış olabiliyor. Tam oturmayinca sayamiyor haliyle sapıtıyor.
bunuda deneyeceğim araç kriko veya lifte kalkmadan ulaşabilir miyim parçaya

Ulaşırsın. akünün arkasından biraz uzanacaksın aşağıya doğru. kolun iyice dibe girecek. yapamazsan alttan karter koruma iki civatayı sök ordan bak.

(link)

Ulaşırsın. akünün arkasından biraz uzanacaksın aşağıya doğru. kolun iyice dibe girecek. yapamazsan alttan karter koruma iki civatayı sök ordan bak.

(link)
Teşekkür ederim kontrol ettim ama değişen bir şey olmadı bugün elektronikci beyinciye gittim body beyinde sorun olduğunu söyledi sensör de ve baska birseyde sorun yok dedi cikma body beyin bulabilirsen olur yada bunu tamir edebiliriz dedi

Gelişme sondurum
Arabayı iki tane beyinci gördü arabayı gösterge paneline kadar söküldü komple incelendi a dan zye body beyni arızalı değişecek diyerek yüksek bir fiyat çıkarttılar çıkma body araştırıyorum

Gelişme sondurum
Arabayı iki tane beyinci gördü arabayı gösterge paneline kadar söküldü komple incelendi a dan zye body beyni arızalı değişecek diyerek yüksek bir fiyat çıkarttılar çıkma body araştırıyorum
Ankaraya getirirseniz yardımcı olur sponsorlarımız
Gelemiyosan orda başınızın çaresine bakın

Ankaraya getirirseniz yardımcı olur sponsorlarımız
Gelemiyosan orda başınızın çaresine bakın
Ankaraya getirmem çok zor çıkma parça icinmi yardimci olurlar yunus bey cikmacilarda araştırdığım da 5,6bin arasi fiyat veriyorlar beyinciler cikma parca ve kodlanmasi icin 17,18bin lira istiyorlar

Ankaraya getirmem çok zor çıkma parça icinmi yardimci olurlar yunus bey cikmacilarda araştırdığım da 5,6bin arasi fiyat veriyorlar beyinciler cikma parca ve kodlanmasi icin 17,18bin lira istiyorlar
Bir beyin çok pahalı düşünseniz
Çıkma sponsor huzur oto ile görüş
Sponsorlar bölümünde noları reklamı var
Burda vakit öldürmeyin işinizi görün

Bir beyin çok pahalı düşünseniz
Çıkma sponsor huzur oto ile görüş
Sponsorlar bölümünde noları reklamı var
Burda vakit öldürmeyin işinizi görün
Tamamdır teşekkür ederim yunus bey sağolun

Huzur oto dan dönüş alamadım bugün cikma body beyin alip kodlattim ama ayni sorun devam ediyor yapmadığım işlem kalmadi kimsede bisey diyemiyor artik ayni durumu yaşayan yada fikri olan varmı

(link)
Çikma body beyin alip kodlattim ama ayni sorun devam ediyor yapmadığım işlem kalmadi şimdise kilometre dişlisidir diyorlar

Back