volcano38 tarafından yazılan metin:
arkadaşlar 2003 model dobloların fabrika çıkışında kriko ve bijon anahtar seti varmıymış? ben ne yerini gördüm ne kendilerini, stepnede bile yeri yok. bilen varsa yazarsa sevinirim. aracı yeni aldımda soracağım eski sahibine.:?
Black Hawk tarafından yazılan metin:
Arkadaşlar 6 Nisan tarihinde aracıma 175 / 70 R 14 84 T Michelin energy saver taktırdım. Zaman içerisinde denedikçe sizlere aktarıcağımı söylemiştim. Öncelikle lastiğin konforu, yumuşaklığı ve az sarsması mükemmel. Normal hava koşullarında yol tutuşu zaten liste başı. Teknik verilere dayanarak bazıları yağmurda yetersiz olduğunu söylüyordu ki şansıma Kayseride 1 haftadır her gün deli gibi yağmur yağıyor. Her türlü yağmur koşulunda test etme imkanım oldu.
Öncelikle su tahliyesinde bi sorun yok. Fren mesafes de bence mükemmel. Yol tutuşu testi ise bana 5 TL ye mal oldu çünkü sol ön jant kapağım fırladı... Yol tutuşu gayet iyi. Virajda arabayı zorladıkça zorladım ama yolu bırakmadı, daha fazlasına da çekindim araç 2 tekere kalkacak diye. Ben gayet memnunun almayı düşünen arkadaşlar olursa çekinmesinler derim. Saygılar...
runbelx tarafından yazılan metin:
ben daha yedek lastiği sökmesini bilmiyorum
kokplot tarafından yazılan metin:
runbelx tarafından yazılan metin:
ben daha yedek lastiği sökmesini bilmiyorum
bi gün boş kaldığında bir bak şöyle gözle. yedek lasitği yerinden indirme işi bazen çileden çıkarabiliyor.
Akineton tarafından yazılan metin:
Doblonun orijinal lastiklerine laf söylemeyin arkadaş karışmam.
Bugün aklıma nereden estiyse havaları kontrol edeyim dedim, vay babam 60-65 hava tıkmışlar vicdansızlar yav. birde ben o halde uzun yola gittim geldim çoluk çocuğumla. servise ilk gidişimde şikayet formunu dolduruyorum.. herşeyi tamam abi hayırlı olsun deyip anahtar teslim etmeyi bahşiş almayı biliyorlar.
lastiğin üstünde max 55ps yazıyorken ben 65ps ile yol gitmişim hâlâ gözüm seyiriyo😡