Mikrofiber Nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan geremy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2 tane makina var biri tazzikli su için biride köpük için.
her ikiside 1 tl ile çalışıyor belli zaman

bakiergul tarafından yazılan metin:
Valla bizim bim e 2 renk gelmiş biri bu renk diğeri acaip bir yeşil yeşil çok kirli durur diye bu rengi aldım.....

Senin araca da o renk gider zaten abi. Ben arabam gri olmasına rağmen mavi renk aldım. Koltuk örtüleri de mavi siyah, torpido üstü kaydırmaz da mavi. Kısaca maviyi de sokuyorum işin içine 🙂

istanbulda 2 tl ye araç yıkasan ya batarsın ya zengin olursun 🙂) belki belediye müdürleyebilir 🙂)

yildiz mavisi tarafından yazılan metin:
istanbulda 2 tlye araç yıkasan ömrün çok uzun olmaz bence 🙂
Kesinlikle yıkamacılar mekanı kurşunlar.....

Bizim burda yeni Total açıldı......Adam yakıt alana 1 tl ye otomatik yıkama yapıyor....Buradaki yıkamacılar haksız rekabet yapıyor diye beyaz masaya şikayet dilekçesi vermişler.....

yildiz mavisi tarafından yazılan metin:
istanbulda 2 tlye araç yıkasan ömrün çok uzun olmaz bence 🙂
Kesinlikle yıkamacılar mekanı kurşunlar.....

Aynı fikirdeyim araç başına 10-15 TL alıyorlar. Çok iyi para kaldırıyorlar aylığa vurdun mu.

Gerçi çok mecbur kalmadıkça otomatik yıkamaya girmem .....Aracın anasını belliyor.....

Gerçi çok mecbur kalmadıkça otomatik yıkamaya girmem .....Aracın anasını belliyor.....

Aynı fikirdeyim, mecbur kalmadıkça önemli bir iş olmadıkça otomatik yıkamalar tercih edilmemeli. 2 TL lik yıkama ne beklenir ki köpüksüz su ile aracın üzerindeki çamur gitsin derken daha çok çiziklere neden oluyor.

Back