Yardım Motordan Zincir Sesine Benzer Metal Ve Sürtme Sesi Geliyor

Sıkıştırma falan olmadı zaten tın tın giderken ses yavaştan yavaştan belirmeye başladı stop etti araba kenarı çektim çalıştırdım çalıştı yolda giderken canım sıkıldı bastım hızlandım işede geciktim zaten hızlanınca ses kesildi dedim galiba düzeldi yavaşlayınca yine baktım ses başladı işe gittim orda çektim kenarı rolantide sorun yok o ses geliyo ama aracı aldığım günden beri var o ses gaz verince hafiften o ses yükseliyo devirle beraber hızlanıyo anlamadım gitti bakalım bu usta ne diyecek yarın

@Kaanogrtci
Çalışır,sallantılı çalışır araç çekmez motordan fazla ses çıkar.

Usta aradı az önce motor yatak sarmış iyki fazla kullanmamışsın dedi motor kitlemeden getirdiğin iyi olmuş dedi onu dedi bunu dedi 50 tane şey dedi ama bi masrafı söylemedi dükkana gel konuşalım diyo Sınavmıdır şakamıdır vallaha anlamadım bakalım ne çıkacak

@Kaanogrtci
Aracın yağını kontrol eder miydiniz?Aracın yağsız kaldığı veya yağ değişimini geciktirir miyidiniz?aracın motorunun yatak sarması yağsız kalmasından dolayıdır.

Valla bende anlamadım hiç yağsız kalmadı motor özellikle kontrol ederdim ama nafile olan olmuş yatak sarmış inanmadım gidip baktım dediği doğru ne yatak kalmış ne krank, turbosu enjektörü cartı curtu 5 bin girdi sayın arkadaşlar maalesef

Çıkma motor düşündümde şansıma ondada bi halt çıkar bide ona masraf heralde böyle daha temiz olur diye düşünüyorum

@Kaanogrtci
Sandık motor araştırdınız mı?Aracı uzun süre kullanacaksanız düşünülebilir.

Sandık motor çok pahalı ya

@Kaanogrtci
Fiyatı ne kadarmış?Birde çoğunlukla ustaların verdikleri fiyatın üzerinde çıkar tamir onarım işlemleri ona da dikkat edin.

Sandık motoru 11 gönderiyolar baya bi baktım

@Kaanogrtci
Cok gecmis olsun..

@Kaanogrtci
Çok fazlaymış.7 bin civarıysa uğraşma sandık motor al diyecektim.Yedek parça markalarını araştırın hem fiyat hem marka olarak.

Back