Mp3 Çalar Alternatifi olabilir mi?

Damdandusen

Yeni Üye
Merhaba, benim 2010 model 1.3 multijet 90 HP premio'm var. Orjinal CD çaları değiştirmek istemiyorum ama Cd yapmaktan bıktım.
Bunun çözümünü araken aşağıdaki ürünü buldum
http://www.hepsiburada.com/liste/fiat-doblo-digital-music-orijinal-muzik-calari-usb-sd-li-calara-cevirici-modul/productDetails.aspx?productId=otelf14835&categoryId=20054741&SKU=OTELF14835&navq=fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_start_index%3d20%26fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dotelf14835%26fh_lister_pos%3d30%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253ddoblo%252f100.0%253cactual_price%253c250.0%26fh_refview%3dsearch
Anladğım kadarıyla kablonun bir ucunu teybin arkasına takıyorsunuz, diğer ucunda da kart okuyucu var. Bu ürünü aranızda kullanan var mı? bizim arabalara olur mu? ilginize şimdiden teşekkürler...

Aslında bu soruya kısaca cevap vermek istersek:
2010 premio'ların CD çalarında CD changer çıkışı var mı?
sanırım bu sorunun cevabı merakımı giderecektir...

baki abilik bir iş gelince cevaplar.

aşırı pahalı. 50 kuruşluk cd yüzünden o kadar masraf etmem şahsen, ama yinede alan alır

Sevgili ilke kardeşim. Evvela sanıyorum profilinizde yazan araç kasa tipi D2 olsa gerek. Ama ne yazık ki ne D1 de ne D2 de nede D3 te ki teyp ve cd çalarlarda aux girişi mevcut değil. Üzülerek söylüyorum bu böyle

Sevgili ilke kardeşim. Evvela sanıyorum profilinizde yazan araç kasa tipi D2 olsa gerek. Ama ne yazık ki ne D1 de ne D2 de nede D3 te ki teyp ve cd çalarlarda aux girişi mevcut değil. Üzülerek söylüyorum bu böyle

teypte donanımsal olarak aux girişi oluyormuş ama aktif etmiyorlarmış. bahsettiğiniz böyle birşey mi?

çünkü çoğu araçta lehimle aux girişi yapıyorlar.

Ancak cihazın içi açılarak bir modifikasyonla usb giriş yapılır yanlız ondada volum kontrolu takacağınız cihaz üzerinden yapabilirsiniz. Bence oda çok saçma olur

Yada piyasada satılan artık ayağa düşen fm transmitter lardan alıp kullanacaksınız. Onunda. Yayın yoğunluğu çok olan illerde üzerine yayın sarkması olduğundan sıkıntı oluyor. Bununla ilgili uzun detay forumda tarafımdan yazılmıştı. Bakarsanız bulabilirsiniz

Öncelikle zaman ayırıp cevap yazan herkese çok teşekkür ederim. Adreste görünen cihaz orjinal teybin arkasında mevcut bulunan ( eğer varsa ) CD Changer jakına takılıyor. Dolayısıyla teybiniz üzerinde herhangi bir donanımsal değişiklik getirmiyor. Bu donanımı teybinize bağlamak için aux girişine ihtiyaç yok eğer teybin arkasında CD Changer girişi varsa
Aslında düşünürseniz ekonomik olarak CD kullanmak çok daha ucuz bununla beraber müzik zevkim çok geniş bir yelpazeden oluştuğu için arabanın içinde CD ler uçuşuyor ve zaman zaman CD değiştirmek araç kullanırken güvenliği tehdit edebiliyor. Eğer 2010 sonrası Doblolarda kullanılan Teyplerin arkasının şeması veya fotoğrafı varsa da sorumun cevabını alabilirim. Tekrar gösterdiğiniz ilgiye teşekkür eder hepinize güvenli sürüşler dilerim...

Öncelikle konunun benim anlatacagım konu senin sorunu cevaplayacaktır .2012 1.6 Full Premio aracım var fakat teybin aux çıkışı yok bununla alakalı epey araştırdım resmen şaştım kaldım çünkü kimi araçlarda aux çıkışı var kiminde yok servise gittim olamaz dediler Tabi genel merkezi arayın falan gibi bir sürü masal bende kendim araştırayım dedi teybi söktüm arkasında aux çıkışına ait soket çıkışları var soketler yok....Teybdede aux menüsü yok.yapabilirmiyim dedim araştırdım bazı forum sitelerindede bu konu ile alakalı yazılar okudum ve aynen durumun birçok kişide oldugunu gördüm formun birinde yazılımla menünün düzeltilebilecegini yazmıştı bi elektronik çi aux menüsü faal olan bi teybden yazılımı kopyalanıp problem giderilebilir demiş çünkü teybin içinde aux ve telefon baglantılarına ait parçalar var dedi teybi götürdüğüm ses sistemi kurulumu yapan bi arakadaşda aynı şeyleri söyledi yazılımı atacak birini bulmak gerekiyor soketler yapılır dedi teyipçi arkadaş

Arkadaşlar dedi den öteye gidemiyoruz ne yazık ki mümkün görülmüyor. Ben eski bir elektronikçiyim aklımın ve bilgim erdiğince cevapladım haricen mümkün ancak voum kontrol cihazdan yapılamaz

baki aga diyosa doğrudur...ben şaştığını görmedim🙂

bence gerekte yok zaten🙂

bence gerekte yok zaten🙂

slm arkadaşlar siteye yeni üye oldum bende 0 hiç kullanılmamış doblo için mp3 çalar var bunu nasıl değerlendirebilirim bana bi yardım lütfen

vallahi ben 2 senedir usb girişli oto teyp kullanıyorum harika sesi var... herkese tavsiye ederim...
http://www.hepsiburada.com/liste/goldmaster-sd-2015-usb-oto-radio/productDetails.aspx?productId=otgld690&categoryId=26080

Back