Doblo neden doblo

@ali0635
72 binde daha tas gibi cok sukur. Daha kirilian bi yeri yok bozulan bi yeri yok seve seve biniyorum araca zamaninda 1.3 vardi onunda masallahi vardi. Sana tek diyecegim en kisa zamanda sat dobloyu abi degerini bilecek birine gitsin araba sende al caddyni keyfini sur.

@duhan13
Yok ben onun değerini biliyorum o benim değerimi bilmiyor 2.5 yaşında 100 bini devirdim...senin aracın yaşında 200 bin olur senin 1.6 tabii biraz daha iyidir ben caddy almam halen söylemek istediğimi anlamadan yazıyorsun ;-)

@kardelenkurt
Ne laf sokması? Ne hakarete? Hangi cümlede hakaret küfür var? Okuyup anlamadan gösterilen gereksiz tepkiye cevap verdim sadece!

binlerce forum konusunda sadece burada tartışma var ve herkes sana cevap veriyor ve hala sürdürüyorsun

Bu güne kadar hep binek araca binmiş biri olarak sırf bagaj genişliği diye tercih ettim. Sanirim bundan sonra bu tarz dışında araca binmem🙂 bütçem d1 e yetti. Yavaş yavaş yukaeltip ticari olmayan sınıfını almak niyetim

Neden doblo
Geniş ferah araba seviyorum
Yakıt parca masrafları azami
Bakarsan diyerlerinden daha az üzüyo (hiç üzmedi)
Kampa balıga giderken her türlü eşiyq doldur 1 de şilme yata al arka koltugu katka otel olarak kulan
Memlete git herşeyi yükle al gel
Otapark sıkıntısı yok sedan bi araba kadar
D4 bagaj tahtasının üstüne katla battaniyeyi cocuklar kuzu gibi uyusun
Canın sıkıldı git bi aksesuarcıya tak takıştır bul buluştur daha ucubeye cevrilmiş doblo görmedin her aksesuar yakışır
Dahada olmadı cık uzunyola 1400 km yolu uyumadan git daha yokmu dersin
Bide güzel bi grupbu varsa doblo team ailesi gibi tereyag bal kaymak tadından yenmez

Hiç kimse kusura bakmasın sırf marka merakı yüzünden kalitesiz bir araca kaliteli diyen insana kalite anlayışını sorarım vw mi kapıya koymam koyanlada açık açık dalga geçiyorum ki arka camı açıp dijital klima havası bile yetiyor kapak yapmaya. Sırf benim arabamda vw yazacak diye 25000 tl hava parası veremem benim girdiğim viraja arkamda siyah kedi giremiyor ve frene atıyorsa ayağını arka camı açmak yerine koca kapıyı açıyorsa yolda giderken torpido kapağını bile alanı enayi yerine koyup parayla satıyorsa hepsi lafta kalıyor demektir. Birde kimse kimsenin cebini bilmez parayla imanın kimde olacağını kimse bilemez bana kimse vw savunmasın ben 3 kere doblo aldıysam bu vw payı çok fazla. İlk cady ye baktığımda iç döşemeleri yoktu ve o vw bayisinden sinirle fiat bayisine geçtim ve ilk doblom 2004 model 1.9 jtd sx modelini aldım teşekkürler vw şu anda 3. doblom halada geliştiriyor doblo kendini

@İlhan68aksaray
arka kapılarda direk kontaplak vardı.adam hiç olmazsa boyar be.😀😀😀
ama bizde millet nasıl olsa alıyor diyorlar demekki.ben d1 imi satınca cady alacaktım sırf 1,9 motorun vergi avantajından dolayı.doblo 1,6 motor koyup kendini yenileyince güzel oldu.aradaki fazla parayı fazladan vermeye hiç gerek olmadığını ve karşılamadığını düşünenlerdenim. passat deseler amenna derim.

@MEHMET78
Düşünüyorum da eğer saydığımız özellikleri vw cadyye uygulasalar 100 bin tl derler bizim bazı marka meraklıları da yine alır

Selamun aleyküm, 2011'de bir aylık D3 comfortmagic tecrübem oldu. Fiyat olarak çok uyguna bulmuş kar amacı ile alım satım yapmıştık. O zamandan beri focus kangoo 307 sw kullandım ama Doblo'nun tadı damağımda kalmıştı. Yüksekten sürüş, hakimiyeti; binek oto kalitesi, konforu tastamam sağlıyor.

Doblo bambaska bir arac her isteginize cevap veriyor.parca sikinsitisi yok yakiti az sorunsuz bir arac ve cok rahat neden doblo olmasin ki araca netakarsan tak inkar etmio yaptigin modifikasyonu gosterio.bence herkes doblo yu ysamali

Şoför koltuğuna oturduğum zaman onumdeki geniş iç hacmi
Arka camların açılır olmasi
Vitesin yüksek konumda olması
Çok fazla eşya gözü olmasi
Bagaj hacminin büyük olması
Taksi konforu hissi vermesi

Eski yönlerine gelince;
Panelvan sınıfında vergi odemek
Hız sinirlamasinin düşük olması
Her sene muane
Direksiyon donus çapınin az olmasi

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1.6 d3 17 kuruş yaktı ve sayısız özellikleri ile her türlü doblo bundan sonrada doblo tek tercihim

Ara Sıra beni sorunlarıyla yorsada şık ve güzel görünümü ile siyah inci 👍

Back