Jtd 290.000 e yaklaştı toprağım. Multijet 440.000 oldu daha yola devam edicez bu piyasa şartlarında en iyisi o 😊
Kazasız belasız İnşallah 😊Semin multijeti geçmeden durmak yok inş 🙂
Çok güzel bir konu başlığı olmuş. Ben de bu başlıktan görüş almak isterim. Aracım 2017 (2018 çıkışlı) fiorino 1.3 Mjet E5 Pop, yarı otomatik şanzımanlardan. 50000 km'de. 2. sahibiyim (arada 2 arkadaş galeri arasında 1-2 aylığına el değiştirmiş 1000 km yapmış yapmamış), temiz kazasız boyasız bir araç. İlk sahibi Antalya'da günlük kullanmış. Araç 1.5 yıldır bende. 26000'de almıştım. Genelde yarı otomatik analizi yaptığımda özellikle alırken 70-80000 km civarlarında satılıyordu. Tam olarak anlam veremedim. Bildiğim bu km'lerde baskı balata değişimi gerekiyor genelde. Genel anlamda mekanik arıza durumları oluyor mu? Rutin bakımlar dışında. Robot mekanizması ortalama ne kadar sorunsuz kullanılıyor? (Bu arada bakımların tamamını serviste yaptırıyorum).Cümleten selamün aleyküm arkadaşlar. Sanayi ve tamir ile çok uğraşmak istemeyen bir kullanıcı olarak, ticari değil hususi kullanımda, bir dobloyu kaç yıl sonra değiştirmek uygun olur? Bakımlar zamanında yapılıyor. Tecrübe eden arkadaşlar oldu mu? Tavsiyeleriniz için tesekkür ederim.
(Aracım 2015 1.3 multijet ilk sahibiyim. 55000 km de.)