cetin tarafından yazılan metin:
Büyük Geçmiş olsun ucuz yırtmışsın. Allah sevdiklerine bağışlamış. Kaza geliyorum demiş 🙂
Allah razı olsun sağolasın kardeşim.....Kays_38 tarafından yazılan metin:
Çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın.
S@MeT38 tarafından yazılan metin:
Allah kazadan beladan korusun abi verilmiş sadakan varmış.aracın önüne o korumadanda takmamak lazım aslında muaynede söktürüyorlar zaten.Allah muhafaza bir çolukçocuk önüne atlasa!!her türlü zarar söz konusu ..[/quote
İyi de karderşim İstanbulda araç kullanmak .........o demir bu güne kadar kaç tane deveden korudu beni bir bilsen
Eyvallah kardeşim sağolasın......korkmaztaha tarafından yazılan metin:
çok geçmiş olsun abi allah daha kötülerini göstermesin
bakiergul tarafından yazılan metin:
Allah kazadan beladan korusun abi verilmiş sadakan varmış.aracın önüne o korumadanda takmamak lazım aslında muaynede söktürüyorlar zaten.Allah muhafaza bir çolukçocuk önüne atlasa!!her türlü zarar söz konusu ..[/quote
İyi de karderşim İstanbulda araç kullanmak .........o demir bu güne kadar kaç tane deveden korudu beni bir bilsen
Aynen moruk, muayeneden önce söker sonra tekrar takarsın olur biter 🙂
Valla karakıolda kamyoncunun yakınları hasarı büyük ve yaralısı olanlara anlatıyorlardı .......yokuş başından beri frenle indiği için şişmiş mi ısınmışmı falan filan anlatıyorlardı ne bilim......tLqA tarafından yazılan metin:
Geçmiş olsun abi. yokuş çok dik galiba? yoksa kamyonun frenlerimi patlamış
RAPTOR tarafından yazılan metin:
aga çok büyük geçmiş olsun...hemen bi kurban kes...budun birini bana gönder...
Sağol Can kardeş......cAn 3436 tarafından yazılan metin:
çok geçmiş olsun Baki abi,Allah korumuş......
melrock tarafından yazılan metin:
çok geçmiş olsun abi. Allah beterinden saklasın. neyseki size bişey olmamış.
YASIN tarafından yazılan metin:
Çok geçmiş olsun. . .
doblo vip premio tarafından yazılan metin:
çok geçmiş olsun ALLAH korumuş verilmişş sadaKANIZ VARMIŞ
istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
Aynen zaten seyyar yaptım birde kalın lamadan esnek yaptım ufak dokunmalarda esniyor zarar vermiyor.....bakiergul tarafından yazılan metin:
Aynen moruk, muayeneden önce söker sonra tekrar takarsın olur biter 🙂
rica ederim abibakiergul tarafından yazılan metin:
Eyvallah kardeşim sağolasın......korkmaztaha tarafından yazılan metin:
çok geçmiş olsun abi allah daha kötülerini göstermesin
*tup*bakiergul tarafından yazılan metin:
Sağol Can kardeş......cAn 3436 tarafından yazılan metin:
çok geçmiş olsun Baki abi,Allah korumuş......
enerecep tarafından yazılan metin:
çok geçmiş olsun abi...trafikte dikkat çok önemli Allahtan fark etmişsiniz tehlikeyi...
stresliporsuk tarafından yazılan metin:
abi çok geçmiş olsun... Allah korumuş, verilmiş sadakanız varmış... bunla geçmiş olsun..