ÖLÜMEN DÖNDÜK.....

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
çok geçmiş olsun ALLAH korumuş verilmişş sadaKANIZ VARMIŞ

cetin tarafından yazılan metin:
Büyük Geçmiş olsun ucuz yırtmışsın. Allah sevdiklerine bağışlamış. Kaza geliyorum demiş 🙂

Eyvallah kardeşim..............

Kays_38 tarafından yazılan metin:
Çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın.
Allah razı olsun sağolasın kardeşim.....

S@MeT38 tarafından yazılan metin:
Allah kazadan beladan korusun abi verilmiş sadakan varmış.aracın önüne o korumadanda takmamak lazım aslında muaynede söktürüyorlar zaten.Allah muhafaza bir çolukçocuk önüne atlasa!!her türlü zarar söz konusu ..[/quote

İyi de karderşim İstanbulda araç kullanmak .........o demir bu güne kadar kaç tane deveden korudu beni bir bilsen

korkmaztaha tarafından yazılan metin:
çok geçmiş olsun abi allah daha kötülerini göstermesin
Eyvallah kardeşim sağolasın......

bakiergul tarafından yazılan metin:
Allah kazadan beladan korusun abi verilmiş sadakan varmış.aracın önüne o korumadanda takmamak lazım aslında muaynede söktürüyorlar zaten.Allah muhafaza bir çolukçocuk önüne atlasa!!her türlü zarar söz konusu ..[/quote

İyi de karderşim İstanbulda araç kullanmak .........o demir bu güne kadar kaç tane deveden korudu beni bir bilsen

Aynen moruk, muayeneden önce söker sonra tekrar takarsın olur biter 🙂

tLqA tarafından yazılan metin:
Geçmiş olsun abi. yokuş çok dik galiba? yoksa kamyonun frenlerimi patlamış
Valla karakıolda kamyoncunun yakınları hasarı büyük ve yaralısı olanlara anlatıyorlardı .......yokuş başından beri frenle indiği için şişmiş mi ısınmışmı falan filan anlatıyorlardı ne bilim......

RAPTOR tarafından yazılan metin:
aga çok büyük geçmiş olsun...hemen bi kurban kes...budun birini bana gönder...

Sana birşey diyeyimmi valla kan akıymadık sanırım ondan ağa.....

melrock tarafından yazılan metin:
çok geçmiş olsun abi. Allah beterinden saklasın. neyseki size bişey olmamış.

sağol kardeşim ...zaten tek tesellimiz bize birşey olmayışı...

doblo vip premio tarafından yazılan metin:
çok geçmiş olsun ALLAH korumuş verilmişş sadaKANIZ VARMIŞ

Sağolasın kardeşim.....

istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
bakiergul tarafından yazılan metin:

Aynen moruk, muayeneden önce söker sonra tekrar takarsın olur biter 🙂
Aynen zaten seyyar yaptım birde kalın lamadan esnek yaptım ufak dokunmalarda esniyor zarar vermiyor.....

enerecep tarafından yazılan metin:
çok geçmiş olsun abi...trafikte dikkat çok önemli Allahtan fark etmişsiniz tehlikeyi...

Sağol kardeşim valla sadece rabbim istedi ve oldu............

stresliporsuk tarafından yazılan metin:
abi çok geçmiş olsun... Allah korumuş, verilmiş sadakanız varmış... bunla geçmiş olsun..

Sağolasın canım kardeşim............valla hala aklıma geliyor ....tüylerim dikiliyor..........

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back