Ön disk arkası demir paslı

Mehmet Akif

Saygın Üye
Adı
Mehmet Akif Gülbaş
Kan Grubu
A RH +
Modeli
Araç Yılı
2012
Renk
Siyah
IMG_20160712_143930.jpg

IMG_20160712_143917.jpg
IMG_20160712_143917.jpg
arkasındaki demir paslanmiş ve fren bebek ağlar gibi ses yapıyor ne yapmalıyım pas sökücü sprey siksam olur mu

Son düzenleme:
Balatayı bi kontrol et disklere de ince zımpara çek dairesel dönüş hareketiyle çok bastırmadan kılcal çizik yap disk yüzeyini aşındırmadan

o pastan bi sorun olmaz sen balatalarını değiştir Lancia balata al sıkıntı olmaz

@Mehmet Akif
500 600 arası bişey olur

@yunus0635
aynen.sesi balataların sert olması yapıyor ya da içinde karışımda sıkıntı olabiliyor.benim solda ötüyor bitince yunus başkanıma bir lancıa aldırırız belki. ya da trw set olabilir diye düşünüyorum.

trv çok sert ses yapabiliyor. Ben bosch oldım yumuşak ve güzel...

İyi akşamlar. Disk üzerinde derin bir balata kanalı oluşmuş. Bu da yeni fren balatası alsanız dahi balatanın yan yüzeylerinin kanal içerisine sürtmesi sonrası sesin devam etmesi anlamına gelir. Elle zımparalamak çok kısa süreli çözüm olacaktır. Zira balata disk üzerinde derin bir yer açmış. Frenleme esnasında balata bu kanalın yan yüzeylerine yine sürtecektir. Frenleme esnasında meydana gelen aşınma sonrası fren balatası tozu disk ile balata arasında sıkışarak sesin kaynağıdır. Diskin tornalanması sonrası yumuşak bir balata tercihi ile sorununuz çözümlenecektir.

orijinal opar iyidir her zaman

Back