Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
sanki öyle geldi bana mustafa abi.

gene ateşler ama onlar daha çok facede takılıyolar abi buraanın güzelliğini sıcaklığını alamadılar daha

Hayırlı aksamlar dostlar.

Heyirli asamlar ahadaslar. Calisanlara kolay gesin.

@Fethi KORKUT
hayırlı akşamlar ağbey hoş gelmişsin

@m_ates27
heyirli ağşamlar ağam. tişekkür edirik biz çalışanlar olaraktan 🙂

Selamun aleyküm cümleten hayırlı akşamlar selam gönderenlere aleyküm selam çalışanlara kolay gelsin

hayırlı akşamlar bol muhabbetler 🙂

iyi akşamlar nabiyonuz beya

@Fethi KORKUT
SLM. FETHİCİĞİM. MALESEF GELEN GİDEN YOK.AÇTIĞIM KONU 47. DÜŞMÜŞ.SLM MEVLÜT AMCA.

Hemen guncelleyelim amca 🙂

ya aslında her ilde doblucu var ama üye olmuyorlar olanlar var ama sitede aktif olmuyor bilseler buranın bir forum sitesinden çok sıcacık bir aile olduğunu

@minibuscu59
Aynen öyle barışım. Bi kapilsalar bu rüzgara bidaha kolay kolay uzaklasamazlar ama bakalım artık bekleyip gorecez.

Konu güncellendi @MEVKU946 mevlut amca 🙂

bu konuda sana katılıyorum barışım kesinlikle vala ben faceden çok burda takılıyom
bak bak taşa bak şimdi
(@DoBLo_cU diye yakışıklı bi abimiz var aynı iş yerinde çalışıyoruz kart vizit bırakmışım arabasına oda bizden oldu ama daha tanışacaz. görüşemedik) 🙂

aynen öyle @Fethi KORKUT abi üye olurken kimsenin aklına bir aile ortamına katılacağı iyiki üye olmuşum sizleri tanımışım epinizin yeri bende çok değerli beya

Sen de bizim için çok degerlisin barış. Herkes çok değerli burada.

abi genelde forum sitelerinde sadece siteyle ilgili sorulara cevap verelir burda birinin bir derdi sıkıntısı olsun herkes elinden geldiği en iyi şekilde yardımcı olmak istiyor işsizken az mı moral verdiniz bana daha geçen gün ehliyet işim ne olur dediğimde hepiniz cevap verdiniz sıcak dostlukların buluşma adresidir teamdoblo beya

Ben 4 yildir buradayim. Burası hep böyleydi barışım. Bundan sonra da boyle devam eder. Rabbim bozmasin ağzımızın tadını.

inşallah abi daha benim ehliyet büyütmemi kutlayacaz askere gitmemi kutlacaz

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back