Piyasada kullanılan otomatikler memnun etti mi kullanıcıları ? şikayet var mi acaba?
Dsg ye geçiş yapmayı mı düşünüyorsunuz ?Ben de otomatik var şuan. 5 senedir kullanıyorum memnunum. Haftaya VW bayisine gidip fiyat almayı düşünüyorum
Hocam bu sertleşmenin sebebi nedir?Dsg ye geçiş yapmayı mı düşünüyorsunuz ?
Asfalt harici çamurlu yollarda bizim vitesler 3 yada 5 kat daha sertleşiyor. Otomatik şanzuman bu gibi yollarda problem çıkarır mi sizce ?
Vites halatlarının içine yada mekanizma çevresine çamur giriyor veya yazın kuru havadaki dolan toz toprak ıslandıgı zaman halatların rahat hareket etmesini önlüyor olabilir bilemiyorum. Yıllardır öyle kullanıyoruz. Çok ağır çamurlu yollardan geçince Fiorinonun vitesleri özellikle kütük gibi oluyor. Kuruyunca bir kaç gün sonra düzeliyor geri.Hocam bu sertleşmenin sebebi nedir?
Dsg ye geçiş yapmayı mı düşünüyorsunuz ?
Asfalt harici çamurlu yollarda bizim vitesler 3 yada 5 kat daha sertleşiyor. Otomatik şanzuman bu gibi yollarda problem çıkarır mi sizce ?
Ben de aynı durumu yaşıyorum, aracım D3 2014. Bende aşırı yağmurlu havalarda trafikte kalkarken vitesi değiştiremeyeceğim kadar sertleşiyor, sonra daha kuru bir bölgede kullandığım zaman kendiliğinden düzeliyordu. Araca karter muhafazası taktırdıktan sonra daha da azaldı bu durum.Vites halatlarının içine yada mekanizma çevresine çamur giriyor veya yazın kuru havadaki dolan toz toprak ıslandıgı zaman halatların rahat hareket etmesini önlüyor olabilir bilemiyorum. Yıllardır öyle kullanıyoruz. Çok ağır çamurlu yollardan geçince Fiorinonun vitesleri özellikle kütük gibi oluyor. Kuruyunca bir kaç gün sonra düzeliyor geri.
Ben aşırı toz topraklı çamurlu yollarada giriyorum. Geçenlerde kadran plastik camını temizledim. Kadran görünmeyecek derecede tozlanmıştı. Böyle idare ediyorum. Merak ettiğim husus , otomatik versiyonlar da böyle sertleşir mi ? Eğer öyle sertleşir ise ne robot kalır , ne şanzuman 😁Ben de aynı durumu yaşıyorum, aracım D3 2014. Bende aşırı yağmurlu havalarda trafikte kalkarken vitesi değiştiremeyeceğim kadar sertleşiyor, sonra daha kuru bir bölgede kullandığım zaman kendiliğinden düzeliyordu. Araca karter muhafazası taktırdıktan sonra daha da azaldı bu durum.
Toz toprakli yollara girmisligim var ama surekli ve asiri degil fakat simdiye kadar vites gecisiyle ilgili bir sorun yasamadim. Gerci robot degistirdigi icin vitesleri ve bu robot sanirim elektro-hidrolik de oldugu icin vites gecmeme gibi bir sey soz konusu olamaz robotize otomatiklerde.Ben aşırı toz topraklı çamurlu yollarada giriyorum. Geçenlerde kadran plastik camını temizledim. Kadran görünmeyecek derecede tozlanmıştı. Böyle idare ediyorum. Merak ettiğim husus , otomatik versiyonlar da böyle sertleşir mi ? Eğer öyle sertleşir ise ne robot kalır , ne şanzuman 😁