parça fiyatları

@volkan guney
Bazen kaldırmak zorunda kalıyorum engelliyor 😀 . Ama dikiş atarken ordan tutuyorum sağ elden destek alıyorum 😀 tutunca +1 beygir daha. Radyoda angara havası direk +5 beygir 😀

@ali0635
servis pahalı oluyor biraz daha.ama daha pahalısı bile var 2 çeşitmiş.

(link)

bu set uygun. ünlü oto sponsorumuzdu sanırım.onlarda aynı fiyat veriyorlar.sitelerinde olmadığı için onu paylaşamadım.

şaşmaz oto ünlü evreni arayabilrisiniz arkadaşlar ilk önce normal fiyat isteyin sonra teamdoblo üyesiyim diyin fiyat alın 🙂

Ankara da 3 adet oto ünlü var karıştırmayalım. Bizim sponsorun halen sitesi yok. Yeni ayrıldı ivedikte bulunan kardeşinden.

İvedik, iskitler deki oto ünlüler ile alakamız yoktur.

Şaşmaz ve başkent oto sanayi ünlü oto bizim sponsor arkadaşlar.

@kardelenkurt
site kurmayı düşünüyorlarmıki başkanım.birde sponsorlarımızın bilgilerinin olduğu ayrı bir bilgilendirme bölümü yapsak iyi olur gibime geliyor.lazım olunca bulmak kolay hepsini birden.

@MEHMET78
Yalnız euro 4 için bunlar bilginiz olsun yanlış almayın
Euro 5 lerin hem yakıt hemde yağ filtresi farklı

@Ethem
Ben bakımlarımı sürekli dışarda yaptırırım parçaları Ankara Özçelikler otodan alırım tektek fiyat bilmiyorum ama komple set(selenia 10 40-yağ,hava ,mazot filtreleri hepsi opar)95 tl tutuyor bi yağa 100 tl vermene gerek yok vede selenianın 3.2 lik tenekelerinden almana hiç gerek yok 4 lt bidonu var aynı yağ hemde daha ucuz.Bide ben bakımı erken yaptıran biriyim max 8.000 de bakıma girerim vede 4.000 de hava filtresini tekrar değiştiririm tavsiye ederim.

@MEHMET78
site kurma aşaması bitmek üzere tüm ürünlerin olacağı bir sistem yapıyorlar biz de zaten onu bekliyoruz

@kardelenkurt
çok iyi olur inşaallah.birde biz kod falan giripte bize özel indiriminide yansıtabilirlerse çok daha süper olur.

Back