Dark Knight
Fenomen Üye
cAn 3436 tarafından yazılan metin:
güzel olmuş Ahmet abi hayırlı olsun........
Eyvallah Can *tup*
cAn 3436 tarafından yazılan metin:
güzel olmuş Ahmet abi hayırlı olsun........
tLqA tarafından yazılan metin:
hayrını gör sigarada iyi duman atıyo 😀
Yakışmış kanki hoş olmuş hayırlı olsun......Bende kendi başıma iş aştım.....Bütün rüzgarlıkları söküp hepsine karbon kapladım ....acaip şik oldu.........istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
Sonunda taktırdım:
istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
Sonunda taktırdım:
hayrını gör sigarada iyi duman atıyo 😀
Teşekkür ederim ama sigarayı kullanmıyorum, kullandırmam da. içecek olanı bekler, ondan sonra devam ederiz *tup*
en iyisi abi. ben yerinde olsam arabada sigara içirttirmem. araçta koku kullanmayınca içerisi leş gibi sigara kokuyor. döşemelere sinmiş oluyor koku
bakiergul tarafından yazılan metin:
Yakışmış kanki hoş olmuş hayırlı olsun......Bende kendi başıma iş aştım.....Bütün rüzgarlıkları söküp hepsine karbon kapladım ....acaip şik oldu.........
ToeXicT tarafından yazılan metin:
Abi Ya bu resim benim bi garibime gitti senin aracı bu şekilde yandan hiç görmedim galiba
ama biraz leylek gibi geldi bana sanki fazla yukar dımı ne ?
Yoksa fotodan mı yüksek duruyor
Bu arada Hayırlı olsun Üstünde Paralansın inş. 😀
ToeXicT tarafından yazılan metin:
Sonunda taktırdım:
Abi Ya bu resim benim bi garibime gitti senin aracı bu şekilde yandan hiç görmedim galiba
ama biraz leylek gibi geldi bana sanki fazla yukar dımı ne ?
Yoksa fotodan mı yüksek duruyor
Bu arada Hayırlı olsun Üstünde Paralansın inş. 😀
RAPTOR tarafından yazılan metin:
yok duruşu çok güzel.sadece yan basamaklı araçlara gözümüz alıştı.bunda basamak olmadığı için yüksek görünüyor!
Yuh arkadaş bu ne yaaa. Servis resmen söğüşlüyor adamı. 4 adet paçalık için 120TL fiyat verdiler. Üstelik takma dahil mi diye sorduğumda sormam lazım diyince "tamam kardeşim şimdilik kalsın" dedim 🙁
Sonunda taktırdım:
RAPTOR tarafından yazılan metin:
Yuh arkadaş bu ne yaaa. Servis resmen söğüşlüyor adamı. 4 adet paçalık için 120TL fiyat verdiler. Üstelik takma dahil mi diye sorduğumda sormam lazım diyince "tamam kardeşim şimdilik kalsın" dedim 🙁
ohaaa...servise bak!bende serviste taktırdım...takımı 30 lira!hemde kapı gibi...
direksiyon kaplamasımı 🙂 şu hani direksiyonun etrafına geçirilen deri malzememi yoksa diktirilerek yapılandanmı taktırdın abi?