SAMSUN DAN BİR DOBLO DAHA 088

OLMUŞMU ARKADAŞLAR

• EVET

• HAYIR

• Toplam katılım
    18
Massallah baslik samsun la basladi antep mutfagina kadar uzadi yine.. 🙂

@mali_55

Harıtadada öle Samsundan aşağıya dogru balıklama atla Antepden çıkarsın. 🙂

Bu boyle olmayacak her baslikta yemek konusuluyor... En iyisi bir yemek kategorisi acalim yeme icme muabbetini oraya kaydiralim bari..😉

@mali_55

İyi olur tam @RAPTOR dan bana göre bi köşe olur 😀 😀 😀

@m_ates27

ağam akşam yemeginin menüsü "biber salçasıynan ev tarhanası+mantarlı tavuk sotesi+ayran"

üstünede portakalı yemişem ki midemde panayır var...

Ben bu aşam pas geçtim diş çektirdim. Sohbet yerimize gel orda devam edek

osman dostum hoşgeldin.herhalde yarın senle tanışacam.

@mus55
Evet mustafa abi, @ambulans.112 osman abim le tanıştırcm sizi..🙂

Motor kaput koruma derilerinden D3 ler içinde varmı acaba ?

@www.akdenizelektronik.org

Kardeşim ben bir siteden siparış verdim orada D3 vardı o siteyi bulursam atacam....😉

@ambulans.112
Çok iyi olur kardeşim bende almak istiyorum hem görüntüsünü beğeniyorum hemde kaputu taştan korur

Konu dağılacak ama,
Bende bunun gibi farklı bir şey daha buldum bu ürün hakkında yorumunuz ne olur ?
(link)

Bence güzel deyil kırıla bilir diye düşünüyorum,tabi benim düşüncem...

@ambulans.112
Evet deri olan kaputun daha fazla alanını kaplıyor ve görüntüsü daha güzel duruyor hemde daha ucuz
Yolda giderken rüzgardan pat pat ses ve oynama yapmıyor seğilmi ?
Birde aracı yıkayınca yağmurda ıslanınca kuruması nasıl ?

Son düzenleme:
Bu sorulara ilaveten benim merak ettigim yagmurda yada yikarken nu derinin altina toz toprak girip orda kaliyormu... Yani camurlasla yapiyormu derinin altinda..

@mali_55

Soru :1 Yolda giderken rüzgardan pat pat ses ve oynama yapmıyor seğilmi ?
cevap :1 Yolda gider iken ses yapmıyor ama rüzgarda içine hava alıyor ve az da olsa şişiyor bu da hoş değil :acpsnr:

Soru:2 Birde aracı yıkayınca yağmurda ıslanınca kuruması nasıl ? Bu sorulara ilaveten benim merak ettigim yagmurda yada yikarken nu derinin altina toz toprak girip orda kaliyormu... Yani camurlasla yapiyormu derinin altinda..
cevap:2 arac yıkanır iken o da yıkanıyor vederi olduğu için kuruyor,ama kuruyana kadar deri altında köşeler ıslak kalıyor..
bu neden ile söküp silmek gerek...😕

Benim özetim:
Uzak yola gider iken takmakda fayda var,aracın öğnüne taş yada cisim carpmalarına karşı bir önlem..
Ama ben şu anda çıkardım çünkü yağmur yagıyor su birike bilir altında..
Nemli havalarda zaralı olduğunu düşünüyorum..
Vakit ayırırım derseniz,aracı yıkatır iken söküp,onuda yıkatıp iyice kuruyunca takılır,maksimum sök tak 1 dakka 😉😉

@ambulans.112
Ayrıntılı anlatım için teşekkürler

Back