samsunlu doblocuların terme pidesi buluşması.. :))

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayık olanlar da allah bilir bafradışına hiç çıkmamıştır ne bilsim adamcağızlar TERME PİDESİnin tadını....*yeah**haha**haha*

ayık olanlar da allah bilir bafradışına hiç çıkmamıştır ne bilsim adamcağızlar TERME PİDESİnin tadını....*yeah**haha**haha*

abi adam lar ne yapsın bafra pidesi yiyen birdaha bafra dışına cıkamıyor.*yeah**happy*

abi adam lar ne yapsın bafra pidesi yiyen birdaha bafra dışına cıkamıyor.*yeah**happy*

aha şimdi bastın faka...

sen tekirdağdan yazıyon dimi recebim...

sen bafra dışına çıktığına göre o zaman hiç bafra piedesi yememmişin ki yukarda yiyenler bafra dışına çıkamza demişisin...

e be güzel kardeşim hiç yemediğin bafra pidesini TERME PİDESİ ile nasıl kıyaslarsın...*haha**haha**hehe*

recebi eledim varsa başka bafralı olan ve o pideyi tatmış olan biri onunla devam edebilirim bu muhabbete...*haha**haha**lol**lol**happy*

abi ben yirmi yıl tatdım bafra pidesini başka tat aramak için acıldım türkiyeme ama bafra pidesi gibi bir tat bulamadım ama her yaz giderim...
istda bafra pidecisi gördüm tekirdağ da gördüm ama terme pidesini bırak terme yazısını bile şehirler arası otobüslerde görebildim durum bukadar vahim vah 😀*hilarious**haho**hehe**muz*

tekirdağda köfte meşur

tekirdağın girinşinde namık kemal üniversitesinde okudum onu 2 km kadar geçince bi köfteci var nefis adam süper yapıyor

oraya gittinmi hiç recep abi

abi ben yirmi yıl tatdım bafra pidesini başka tat aramak için acıldım türkiyeme ama bafra pidesi gibi bir tat bulamadım ama her yaz giderim...
istda bafra pidecisi gördüm tekirdağ da gördüm ama terme pidesini bırak terme yazısını bile şehirler arası otobüslerde görebildim durum bukadar vahim vah 😀*hilarious**haho**hehe**muz*

Terme de Türkiyenin bi ilçesi recebim.. açılırken bi uğrasaydın o kadar uzağa gitmene gerek kalmazdı yazııık çok uzak gitmişşn ya tat aramak için...*hehe*:korsan:*hehe* *haha**haha*termede çok bafralı var pideyi tadıp geri dönemeyen...*hilarious**lol**lol*:korsan:

neyse ile bu tarafa gelişte muftafa sen ben aynı yerde pide yiyoruz i inşaallah... bu işi anca böyle çözecez anlaşıldı...*happy*

ayıp ayıp bulan var bulamayan var hiç o pide resimleri konurmu öle milletin canı çekecek valla TERME pidesi olduğu için hiç bişey hissetmedim resimleri görünce tabiki :korsan: amma o resimlerde tereyağlı çift yumurtalı DÜNYANIN EN İYİ VE EN GÜZEL PİDESİ OLAN BAFRA PİDESİ olsa offf diyorum ağzınızın suyu akar vucudunuzda su kalmaz 😀 BAFRA PİDESİ kadar enfes ve leziz bir pide yoktur

ayıp ayıp bulan var bulamayan var hiç o pide resimleri konurmu öle milletin canı çekecek valla TERME pidesi olduğu için hiç bişey hissetmedim resimleri görünce tabiki :korsan: amma o resimlerde tereyağlı çift yumurtalı DÜNYANIN EN İYİ VE EN GÜZEL PİDESİ OLAN BAFRA PİDESİ olsa offf diyorum ağzınızın suyu akar vucudunuzda su kalmaz 😀 BAFRA PİDESİ kadar enfes ve leziz bir pide yoktur

teker teker gelinnn uleyyyyyyynnnnnnnnn... 😡😡*tongue**hehe*

hadi itiraf et koray resmi görünce ağzını suyu aktı sırf TERME PİDESİ diye bozuntuya vermiyon... *haha**haha*

sen bana nikeaj seti yolla bende sana çift yumurtalı 1,5 pide nasıl teklif ama...*hehe**hehe*

mehmet ali abim pes etti *hehe*

ve koray son cümleyi söyledi şut ve golllllllllll*hehe**hehe* 1-0

mehmet ali abim pes etti *hehe*

ve koray son cümleyi söyledi şut ve golllllllllll*hehe**hehe* 1-0

biri bi şey mi dedi....*helpless* *happy*

süper bi teklifmiş 😀😀

şu güzel türkiyemin her yer,ndeki değişik lezetller çok güzel ya

bu diğer ülkedekilerde mutfağımız zengin diye geçiniyor onlardda ne varki hamburger pizza makarna yemek diye takılıyorlar bazılarıda börtü böceğe takılıyorlar😀

http://www.kadikoygazetesi.com/552-pide%E2%80%99de-turkiye-birincisi-bafra-pide%E2%80%A6/

http://www.kadikoygazetesi.com/552-pide%E2%80%99de-turkiye-birincisi-bafra-pide%E2%80%A6/

yuh yani nerden buldun bunu koray.şimdi söz hakkı mehmet alide.

kim seçmiş kardeşim coşkun kuru kendi kendinimi seçmiş... kabul etmiyorum... onu da bul hadi... hangi kritere göre kim yapmış bu seçimi... böyle gazete kupürü yada haber sitesi yorumu olmasın ama bi daha ki belge taammı..😀😀

gece gece uyutmayacaksınız bizi heee😀

kim seçmiş kardeşim coşkun kuru kendi kendinimi seçmiş... kabul etmiyorum... onu da bul hadi... hangi kritere göre kim yapmış bu seçimi... böyle gazete kupürü yada haber sitesi yorumu olmasın ama bi daha ki belge taammı..😀😀

ha bir de o resimdeki ramazan pideisinin üstüne bişeyeler dizmişler... kalınca bir hamur bu ise bafra pidesi ben zaten tartışmam bile... bide hamuru incecik olur... bu ramzan pidesinin süslenmişi gibi bi şey yaff...😀😀

dsc01786m.jpg

ha bir de o resimdeki ramazan pideisinin üstüne bişeyeler dizmişler... kalınca bir hamur bu ise bafra pidesi ben zaten tartışmam bile... bide hamuru incecik olur... bu ramzan pidesinin süslenmişi gibi bi şey yaff...😀😀

adam sizin gibi saplanıp kalmamış çeşitlilik üretmiş *hehe*

Back