SATILIK 2007

evet s40 bugün bile hala oturmamış bi araç problemi çok.
s40 sadece performans bakımından güzel malzeme kalitesi oldukça düşük heryerinden ses geliyor şantiye arabası gibi 🙂
s40 volvo markasına yakışmıyor çok dandik ama s60 desen evi sat arabayı sat al derim 😀

ama tipi güzel namıssızın 😀

bırak volvoyu starex al can🙂
naptın bee abi 🙂 benzinlikten çıkartmaz namıssız 😀

u935g.png
s60 fiyat listesi 🙂

tamam tipi güzelde kronik problemleri var

volvo s40 güzel bi araba ama iç meknı çok sade focus ile aynı alt yapyı kullanıyor
astrada ne tür problemler var abi?

yağız bey evet s60 pahalı ama araba yani 😀 o yüzden evi sat arabayı sat al dedim 😀

can starexin 2 farklı motoru var eğer crdi motorlu olanı alırsan onlar acayip az yakıyor öyle böyle değil.

ne alakası ar can ben gayet memnunum
piyasada cok yakıyor diyolar abi zaten 4 kişilik aileyiz cok büyük bize 😀
piyasaya bakma can baki agaya bak🙂 bende 2014ün şubatunda captiva alıcam aralığında satıcam🙂en azından tek vergi öderim ve cipe bindim derim ehehehe🙂

MİLLET ESKİLERİNDEN KORKTU BİR DAHA YANAŞMADI SANIRIM.YENİLERİNİN TİPİDE güzel aslında.

yağız bey evet s60 pahalı ama araba yani 😀 o yüzden evi sat arabayı sat al dedim 😀

can starexin 2 farklı motoru var eğer crdi motorlu olanı alırsan onlar acayip az yakıyor öyle böyle değil.
mesela ne kadar yakar standart mülayim kullanımlarda?

ne alakası ar can ben gayet memnunum
piyasada cok yakıyor diyolar abi zaten 4 kişilik aileyiz cok büyük bize 😀
Can kardeşim benim aracım 140 bg CRDİ otomatik vites ön arka dijital bağımsız klima ön 360 derece dönen arka elektrikli yatak olan gerçek deri koltuklar özel ses izelasyonu -15 dereceye kadar soğutan buz yapan waico buz dolabıotomatik açılan masa Amerikan bar ve çay kahve makinası şehir içi 450 krş uzun yolda 350 krş yakıyor bu konfora çokmu sence

oda benim kullanımımla ben herzanman agrasif kullanırım...sakin kullanan biri şehir içinde 350 krş olarak kullanabiliyor ...idda ediyorum çünkü kullanan arkadaşlarım var

Baki bey kaç model aracınız, merak ettimde. Ne diye aratmak lazım, temsili bir ilandan benzer aracı görmek için. Baya özellik varmış hem de otomatik.

Baki bey kaç model aracınız, merak ettimde. Ne diye aratmak lazım, temsili bir ilandan benzer aracı görmek için. Baya özellik varmış hem de otomatik.
2006 model crdi 140 bg otomatik vites diye aratabilirsin yalnız belden aşağısında plastik kuşakları olmayanlar svx yani lüx modeli değildir

test ettim süper araç<<<
zaten baki aga dandik olsa alırmıydı onu beya🙂

starex gerçekten çok güzel çok konforlu rahat bi araba özellikle kullanımı çok rahat bende kullqnınca şaşırdım araba çok rahat hele baki bininki gibi fulü çok süper

hadi hepimiz dobloları satalım starex alalım...
siteyide teamstarex.com a taşıyalım🙂))))

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-hyundai-kaza-degisen-boya-yok-sifir-hata-140-lik-crdi-otomatik-minibus-142289943/detay

süpermiş bu yav

Back