2009_premio
Fenomen Üye
- Adı
- Hanefi BOZKURT
- Meslek
- İngilizce Öğretmeni
- Modeli
- Renk
- GRANİT GRİ
naptın bee abi 🙂 benzinlikten çıkartmaz namıssız 😀bırak volvoyu starex al can🙂
astrada ne tür problemler var abi?tamam tipi güzelde kronik problemleri var
volvo s40 güzel bi araba ama iç meknı çok sade focus ile aynı alt yapyı kullanıyor
ne alakası ar can ben gayet memnunumnaptın bee abi 🙂 benzinlikten çıkartmaz namıssız 😀bırak volvoyu starex al can🙂
piyasada cok yakıyor diyolar abi zaten 4 kişilik aileyiz cok büyük bize 😀ne alakası ar can ben gayet memnunumnaptın bee abi 🙂 benzinlikten çıkartmaz namıssız 😀bırak volvoyu starex al can🙂
piyasaya bakma can baki agaya bak🙂 bende 2014ün şubatunda captiva alıcam aralığında satıcam🙂en azından tek vergi öderim ve cipe bindim derim ehehehe🙂piyasada cok yakıyor diyolar abi zaten 4 kişilik aileyiz cok büyük bize 😀ne alakası ar can ben gayet memnunumnaptın bee abi 🙂 benzinlikten çıkartmaz namıssız 😀bırak volvoyu starex al can🙂
mesela ne kadar yakar standart mülayim kullanımlarda?yağız bey evet s60 pahalı ama araba yani 😀 o yüzden evi sat arabayı sat al dedim 😀
can starexin 2 farklı motoru var eğer crdi motorlu olanı alırsan onlar acayip az yakıyor öyle böyle değil.
Can kardeşim benim aracım 140 bg CRDİ otomatik vites ön arka dijital bağımsız klima ön 360 derece dönen arka elektrikli yatak olan gerçek deri koltuklar özel ses izelasyonu -15 dereceye kadar soğutan buz yapan waico buz dolabıotomatik açılan masa Amerikan bar ve çay kahve makinası şehir içi 450 krş uzun yolda 350 krş yakıyor bu konfora çokmu sencepiyasada cok yakıyor diyolar abi zaten 4 kişilik aileyiz cok büyük bize 😀ne alakası ar can ben gayet memnunumnaptın bee abi 🙂 benzinlikten çıkartmaz namıssız 😀bırak volvoyu starex al can🙂
2006 model crdi 140 bg otomatik vites diye aratabilirsin yalnız belden aşağısında plastik kuşakları olmayanlar svx yani lüx modeli değildirBaki bey kaç model aracınız, merak ettimde. Ne diye aratmak lazım, temsili bir ilandan benzer aracı görmek için. Baya özellik varmış hem de otomatik.