Sis farı uygulamam...

eline saglık güle güle kullan abim 🙂) güzel olmus temiz iş ve işcilik

teşekkür ederim kardeşim....

gule gule kullan kardesim hayirli olsun...

yaptiktan sonra neden olmasin..orjinal almissin...

dediğim gibi abi usta ben takıcaksam orjinal olacak dedi.. 70 tl gibi bi fiyata da parçacıyı razı edince orjinal olsun dedim bende..

dediğim gibi abi usta ben takıcaksam orjinal olacak dedi.. 70 tl gibi bi fiyata da parçacıyı razı edince orjinal olsun dedim bende..

bu türkçeyi seviyorum ben yaa 😀 "ben takıcaksam orjinal olcak" abi ne güldüm yaa gözlerimden yaş geldi 😀 yanlış anlama sakın 😀😀😀

hayirlisi oldun....gule gule kullan kardesim...

m.ali kardesim su profilini bir guncellersen super olur...

güle güle kazasız belası kullan abi aman dikkat et polise falan yakalanma sen sisleri söndürmezsin artık hiç 😀😀😀

güle güle kazasız belası kullan abi aman dikkat et polise falan yakalanma sen sisleri söndürmezsin artık hiç 😀😀😀

teşekkür ederim kardeş... unuta durumuna karşı özellikle arka sisi butonuna bağlattım kardeşim ön panelde uyarı ışını görmek için... hava olsun diye de sislerle dolaşmam zaten... ama başa gelecek varsa da önüne geçemeyiz...

m.ali kardesim su profilini bir guncellersen super olur...

abi tamamdır sanırım eksik bir şey kalmadı güncelledim... geçen siteye saldırı olayında uçmuş bazı bilgiler...

Paylaşım İçin Tşkler....

güle güle kullan benimki doğuştan sis farlı

Bizimki biraz erken doğum olmuş sanırım... Bazı organlarını sonradan tamamladık....*haha**haha2*

Bizimki biraz erken doğum olmuş sanırım... Bazı organlarını sonradan tamamladık....*haha**haha2*

*hehe*

Back