sis farları hakkında bilgi

Ayrıca Sitemizde
klavuz.jpg

Mevcut aracınızın klavuzunu indirip daha birçok bilgiyi sağlayabilirsiniz. Bilginize.

Merhaba, sis farı konusundaki bilgileriniz için teşekkürler. Acaba İstanbul Anadolu yakasında sis farı takdırma konusun da yardımcı olacak kimse varmı. Yada tavsiye edebileceğiniz bir usta..

canersemih tarafından yazılan metin:
Merhaba, sis farı konusundaki bilgileriniz için teşekkürler. Acaba İstanbul Anadolu yakasında sis farı takdırma konusun da yardımcı olacak kimse varmı. Yada tavsiye edebileceğiniz bir usta..

Tam olarak semtinizi yazarmisiniz....z

Harika kardesim......kavaciga gelirsen benim aksesuarcimda yarim saayte taktiririz......

Teşekkür ederim ilginiz için, önümüzdeki haftasonu ziyaret ederim sizi hiç olmassa tanışmış oluruz...

canersemih tarafından yazılan metin:
Teşekkür ederim ilginiz için, önümüzdeki haftasonu ziyaret ederim sizi hiç olmassa tanışmış oluruz...

Memnun olurum ..... Araciniz hangi kasa d1....d2.....d3..... Ona gore ellerinde yoksa siparisini versinler

İyi soru da... ben cevabını bilmiyorum🙂) 2007 model 1.3 aktive ama hangi D sınıfına giriyor bilmiyorum...😉

Okey bilgi alinmistir...

safaline2011_55 tarafından yazılan metin:
d2 oluyor. abim d1 ilk cıkan kasa d3 son cıkan kasa d2 sizin kulandıgınız.araç

*clap*

arkadaşlar merhaba ben aracıma sis farı ampülü almaktan bıktım sürekli kesiyor acaba neden kesiyor ampül küçük geldiğinden mi yoksa başak abi nedeni olurmu şimdiden teşekkürler (ampül 55W)

belki orjinal ampul takmıyorsundur ampul orjinal mi ?

bilmiyorum valla orjinalmi ama bi sağ bi sol kesiyo nedeni ney acaba orjinal ampul nasıl anlaşılır bimiyorumki. 🙂

abilerim öncelikle hayırlı akşamlar.bu konu altında bi soru sormak istiyorum.d1 kasa doblomuzun sis farı yok orası boşluk orjinal yerine ayrı bi düğme ile (diğer farlardan bağımsız) sis farı taktırmak istiyorum bunun bana maliyeti ne olur?işlem zor mudur?mümkün müdür ?

abilerim öncelikle hayırlı akşamlar.bu konu altında bi soru sormak istiyorum.d1 kasa doblomuzun sis farı yok orası boşluk orjinal yerine ayrı bi düğme ile (diğer farlardan bağımsız) sis farı taktırmak istiyorum bunun bana maliyeti ne olur?işlem zor mudur?mümkün müdür ?

bende geçenlerde sisleri açtırdım bir ay oldu olmadı işlem kolay kaputun altında sigorta kutusu var oradan kabloları bulup sıyrık çekip kabloya bağlıyorlar ve yanıyor sislerin ben çek çekli düğme ile hiç bir yeri deldirmeden torpidodaki sigorta kutusu kapağının orada bi vida var oraya bağlattım. ben geri vites lambası yanmıyordu şanzımana giren yeri kopmuştu orayı sağ arka park lambası kesmişti 7,5 amper sigorta ve sislere toplam 30 tl vermiştim

iyi ya maliyetli değilmiş önümüzdeki hafta hallediyim ben onu 1 yıl daha bu doblo bizdeymiş ufaktan yapalım bari tamponları falan boyatıcam

rica ederim benim dobloda 1 yıl bende sonra nasipse d3 farın içinde ampul olması lazım bu arada benim sisler parklardan ayrı yalnız kendisi yanıyor

bende ayrı yansın istiyorum zaten arkadaşımın d3üne sislerine sarı film çektik çok hoş oldu öyle yapıcam bende altlar sarı film sarı far üst parkalara beyaz ampül koyucam değişşşik bi görüntü olucak denicem bi şeyler 🙂 babam güveniyo veriyo yıllardır mahalle aralarında 3 yıldır ilk defa çarşamba günü tam semtimizde memur amcalar cevirdi beni üzerimde üniforma falan vardıda trafiği çağırmadılar Allah'tan 😀

Back