sevgili kardeşim ledleri döşeme işlemin bittikten sonra .....aynen dediğin gibi yaparak uygulama yapabilirsin ledler amper çekmez ......araya röle bağlamana gerek yok direk park lambalarının kablolarına bağlayabilirsin...kolay gelsinsislerin etrafına led uygulaması yapmak istiyorum nasıl yapabiliriz, kısaları yakınca yansın istiyorum ledlerden gelen kabloyu kısaları yakan kablolara eklesem olurmu araya birşey koymak gerekir mi tşk,
sevgili kardeşim ledleri döşeme işlemin bittikten sonra .....aynen dediğin gibi yaparak uygulama yapabilirsin ledler amper çekmez ......araya röle bağlamana gerek yok direk park lambalarının kablolarına bağlayabilirsin...kolay gelsinsislerin etrafına led uygulaması yapmak istiyorum nasıl yapabiliriz, kısaları yakınca yansın istiyorum ledlerden gelen kabloyu kısaları yakan kablolara eklesem olurmu araya birşey koymak gerekir mi tşk,
Rica ederim kolay gelsinTşk ederim Baki bey..
Rica ederim kolay gelsinTşk ederim Baki bey..
Teşekkür ederim mustafamsevgili kardeşim ledleri döşeme işlemin bittikten sonra .....aynen dediğin gibi yaparak uygulama yapabilirsin ledler amper çekmez ......araya röle bağlamana gerek yok direk park lambalarının kablolarına bağlayabilirsin...kolay gelsinsislerin etrafına led uygulaması yapmak istiyorum nasıl yapabiliriz, kısaları yakınca yansın istiyorum ledlerden gelen kabloyu kısaları yakan kablolara eklesem olurmu araya birşey koymak gerekir mi tşk,
efsane dönmüş*clap*
*clap2**clap2**clap2*sağol varol abi