Soğukken ses gelmesi Enjektör mü ? Volant mı ? Bu ses motor ısınınca gidiyor ney olabilir üstadlarım.

Muratcanyilmaz16

Azimli Üye
Doblo
Adı
Murat
Kan Grubu
0 -
Aracınız
Doblo
Ustalar marşa ilk bastığımda araçda traktör gibi çalışma sesi geliyor debriyaja basınca ses gidiyor volant mı enjektör mü nedir sorun ses linkteki gibi
size zahmet bi bakın yardım edin bana

Debriyaj rulmanı çıktı bizde
Ustaya götür bakar anlar

Aracınız 1.6 galiba oynar volant boşta bu sesi yapar debriyaj rulmanı sesi bende de vardı bastığımda ses yapıyordu yüke o zaman biniyor ama sorunun orada volant ve debriyaj sistemi 1.6 larda çok külfetli li oluyor bu işlem

Ustaya götürdüm bir şey yok diyor
3 ay oldu baskı balata komple değişti debriyaj seti traktör gibi çalışıyor çözümü nedir ?
Evet 1.6 debriyaja bastığım da ses gidiyor böyle kullanılsa bir sorun olur mu acaba enjektörden mi geliyor sizce bu arada yanıtlar için teşekkür ederim

Debriyajın enjektörle alakası yok sizin sorun volantı değişmemişler dediğinize göre ve sorununuz onda set halinde baskı balata volan değişir aksi taktirde uyum sağlamaz ve bozulmuş baskı balatayı değişip eski volanın önüne takarsanız uyum sağlamaz ve kısa sürede bozar.Hepsini değişmişseler bazısı ters takabiliyor bunları gördük sorununuz yine orada başka yerde ayamayın

Aslında Volant değişti değişen bütün parçaları aldım ya da dediğiniz gibi ters mi taktılar yapan ustalar da işi bilen kimseler kesin Volant diyorsunuz peki böyle kullanılsa bir problem çıkartır mı ?
Sadece Volant değişir mi ?

Volan kitlediğinde yolda kalırsınız üzerine fazla gitmenizi tavsiye etmem.

Aslında Volant değişti değişen bütün parçaları aldım ya da dediğiniz gibi ters mi taktılar yapan ustalar da işi bilen kimseler kesin Volant diyorsunuz peki böyle kullanılsa bir problem çıkartır mı ?
Sadece Volant değişir mi ?
Sabit volana mı çevirdi ustanız aracı?

Bursada yaşıyosan bunlara eriş bul göster Muratcan
(link)

Benim araçta da ilk çalıştırdığımda ses geliyor sonra ısınınca vurma bitiyor usta Triger kayışı vuruyor dedi. Triger'in değişmesi gerektiğini söyledi.

Back