Soğutma Suyu eksliyor

Anladım. Max min arası ideal. Sıcakta zaten genlesiyor. Bununla geçmiş olsun.

cevabınız ıcın tesekkur ederım.
conta yanık testı yaptırdık arabaya yuksek kacak cıktı pazartesı ust kapak acılacak
Hocam geçmiş olsun devir daimi mutlaka söktüğüm aynı dert benim başıma da geldi motor yaptırdım

Aynı olayı yaşadım 2011 1.6 var bende de. Emme manifoldu tıkalı dediler onu değiştirdim 2000 tl parça 2000 usta istedi, ancak sorunum çözülmedi , tekrar gittim ustaya baktı motorda ki yan tıpalar su kaçırıyor, zamanla erimişler, 2 tıpa 40 tl işçilik 1750, allah var ağır işti hakkıdır. Şimdilik bir sorun yok, ama o yolda kalmalar insanı çok yoruyor. Geçmiş olsun.

Aynı olayı yaşadım 2011 1.6 var bende de. Emme manifoldu tıkalı dediler onu değiştirdim 2000 tl parça 2000 usta istedi, ancak sorunum çözülmedi , tekrar gittim ustaya baktı motorda ki yan tıpalar su kaçırıyor, zamanla erimişler, 2 tıpa 40 tl işçilik 1750, allah var ağır işti hakkıdır. Şimdilik bir sorun yok, ama o yolda kalmalar insanı çok yoruyor. Geçmiş olsun.
ben parasında pulunda değilim artık cozulsun ve arabamın keyfını sureyım.
aldıgımdan berı bu sorun artık ıllallah ettırdı arabanın herseyı cok guzel otomobıl konforu var ve cok genıs
akılda soru ısaretı olmadan keyıfle sureyım ıstıyorum
ınsallah tamırat dan sonra keyfını surmeye baslaycagız

yorum ıcın tesekkur ederım

Back