Doblo SONAX YAĞ KATKISI

mesut170

Onursal Yönetici
Adı
Mesut UÇMAZ
Kan Grubu
0 +
Meslek
Memur
Modeli
Araç Yılı
2007
Renk
crono gri
Arkadaşlar bugün aracımın yağ değişimini yaptırdım. Bir tanıdığın tavsiyesi ile sonax yağ katkısı aldım. Ustaya yağ degistirirken katması için katkı malzemesini uzattım. Ustada tanıdık sağlam ve iyi bir usta.Bana aman abi bunlardan uzak dur motorda tortu bırakıyor bir şeyler saydı kısaca tavsiye etmem ama kat dersen aktarım deyince bende vazgeçtim. Bu ürünü kullanan varmı katkıyı kullanmamakla iyimi ettik kötümü ettik fikirlerinizi merak ediyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

@mesut170

Mesut abi aracın kaç model bılmıorum ama bende gecen hafta yag ve filtleri degıstırdım dedım usta bıde motora bı guzellık yap ustada aman abicim uzak dur onlardan hepsi hikaye gerek yok dedi.. Vardır heralde bir bildikleri

@AN7807
2007 model 1.3 .Aynen benim ustada öyle dedi demekki var bi bildikleri

hangi marka olursa olsun yağa katkı kullanmayın bence. gerekte yok.

Arkadaşlar benim arac 2004 1.3 m jet aracıma 5-40 yag katıyordum aracım 160 bin oldu yagı degiştirdim 10-40 koydum turbo sesi çogaldı sanki ne yapayım sizce

@mesut170 abi bor katkılarını gömlekteki gözenekleri kapattığı ve yağın tutunmasını azalttığı, ilk çalıştırmada sürtünmeyi arttırdığı için önermiyolar.

en iyisini yapmışsın abi hepsi hikaye

@ahmet-42
parteküllü doblolar 5-30 kullanıyor. partekülsüz doblolar 5-40 kullanıyor. yani senin doblon partekülsüz olduğu için 5-40 kullanman lazım. moto yagğı fiyat bayisinden de öğrenebilirsin ve bence kafana göre yağ nuamralarını koyma motora zarar verirsin.

ben castrol edge koydum motor yağı. kutunun üstündeki yazıları okudum ve sizde dikkat ederseniz orda önemli diye not düşmüşler ve bu yağla birlikte herhangi katkı maddesi kesinlikle kullanmayınız yazıo. ustamda tavsiye etmedi.

Gunaydin dostlar
Yağ katkısı vs para tuzağı .
Zaten aldigimiz yağların içinde gerekli katkılar var. Nano teknoloji vs diye 4 lt yag fiyatina 250 ml katkı satıyorlar .
Selena opar - mobil 1 - castrol vs.
Hangi yağ fiatin sartnesine uygun ise
Koyup kullanin. Kafaniz rahat olsun.
Paranızı çöpe atmayin

Katkıya gerek yok ama öncesinde dışarda satılan tunap veya würht temizleyici var bunun baya faydası var 20 tlye alın değişimden önce atıp 25 dk çalıştırın kalıntıları çözüp akıtıyor

@Ethem
Usta gibi bende 3 senedir castrol edge kendi yağımı kendim satın alıp gidiyorum motor sesi çok fark ediyor dikiş makinası gibi çalışıyor motorin alırken euro dizel kalitelisinden alın

@sgmert
yakıtı ben opetten alırım fullforce. cok memnunum

Orjinal yağ a devam ☺

Back