- Adı
- OĞUZ
- Kan Grubu
- A RH +
- Araç Yılı
- 2015
- Renk
- BRONZ KAHVE
üstad geçmiş olsun sms ile nasıl sorguluyoruz.
Aracınızın plakasını 5664 e mesaj atıyorsunuz hasar dosyası olup olmadığı miktarı ve peşinden gelen SMS ile de son muayene ve o zamandaki km şini gönderiyor sistem
Baki abi Starex iyi güzel arabadır. Bizde 8 sene kullandık. 2004 yılında sıfır olarak almıştık 'ÇAKIRLAR' otomotivden. Her ne kadar mırın kırın etsekte yakıtından dolayı, pişman olmadık aldığımızda. Bizim aldığımız 100 beygir 2.5 modeliydi. Tabi biraz fazla yiyiyordu ama köpek gibi kaçıyordu. 170 km/h yaptığımızı hatırlıyorum. Ama ne yazık ki bizim bi gevşek şoför yüzünden perte çıktı. Virajı alamadığı için bi su kanalına yan yatarak girmiş. 🙁 hayatımın yarısı bu arabayla geçmişti insan üzülüyor tabi. Allah sizlere kaza bela vermesin. Fotoğrafları altta abi. Saygılar...Ben yalan söylemeyi sevmem doblomu satıp otomatik vitesli çift klimalı deri koltuklu 2005 üzeri hyundai starex alacam. Nasılsa şirketimde bir doblom var haa starex alacam. Zira ondaki konforu ve rahatlığı hiçbir araçta bulamadım. Bilen biliyordur 2012 doblomdan önce full vip starex im vardı evde bile onda olduğum kadar rahat değildim. Ama boşuna sevinmeyin hiç doblom kalmasada ben yine başınızı ağrıtmak için burada olacam
🙂Mustafa kardeşim teşekkür ederim daha öncede starex im vardı Aracı çok iyi tanıyorum