Doblo Stickeri Olmayan Var Mı?

@KraL_Giresunlu
Siz talep formu doldurdunuzmu doldursaniz ne zaman doldurdunuz isminizi verin sistemden bakayim

Galiba bu agacım @UğurBalci
IMG_1192.PNG

Fethi Korkut başkan selamu aleyküm Toplantılarınızı Bandırma'dan hep takip ediyorum GELİP KATILMAK AİLE MİZLE TANIŞMAK İSTİYORUM FAKAT İŞ YERİNDE VARDİYALI OLARAK ÇALIŞMAKTAYIM ama bir türlü TOPLANTI ZAMANI VARDİYAMI DENK GETİREMEDIM GEÇENLERDE YİNE TOPLANTI VARDI YINE DENK GETİREMEDİM BİR SONRAKİ TOPLANTI TARİHİ NE ZAMAN OLUR? Hayırlı akşamlar tüm aiemize

@MUTAF1057
Vealeykümselam. Yarın akşam toplantımız var. Haftaya yok diğer hafta yine var. Bazen üyelerimizin talebi doğrultusunda erteleyebiliyoruz (iş yoğunluğu vs sebeplerle) ama onun dışında iki haftada bir toplantımız mevcut. Yarınki toplantıyı saymazsak bir sonraki buluşmamız 7 ekim tarihine denk geliyor.
Her zaman bekleriz.

Yani 2 haftada bir toplantı var Bursa'da inşallah Allah nasip ederse bir sonraki hafta görüşmek dileğiyle teşekkür ederim saygılar hayırlı akşamlar

@UĞURLU42
Görele Giresun

@MUTAF1057
Hayırlı akşamlar. Başımızın üzerinde yeriniz var.

@Memre
Merhaba
Yeriniz Salihli merkez mi acaba sticker için size yardımcı olacağım telefon numaranızı msj atın salihlide buluşalım

@KraL_Giresunlu
Ne demek gelmiyor herkes burda gönül işi yapıyor vaktini naktini harcıyor lütfen seviyeli yorum

@KraL_Giresunlu
Talep formundan cvp vermıyor olsak bu kadar stıcker biz kime yapıstırıyoruz talihsiz bir açıklama olmuş biz bu işi gönülden hiçbir menfaat gözetmeden yapan insanlarız lütfen biraz daha yargılarken dıkkat edelim

Benimde sticker yok

@Sinan Akbaş
senden haberiz var

Back