bizdede tek kapı var önde oturduğum zaman önden taa arkaya uzanıp öyle kapatıyom kapıyı....... 🙂 🙂ToeXicT tarafından yazılan metin:
Ben tek Kapı var orda sağ tarfata Ta şöför koltuğundan ben uzanıom da kapatıom kapıyı 🙂
Kapıyla dans eden bile gördüm ben 😀
serdarengin tarafından yazılan metin:
😀😀😀😀 apartman nerde araba nerde dimi😀
gerçekten pahalıymış yuhhhhhhhhhhh diyorum artık ..............istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
Evet arkadaşlar ben de dün akşam bu konuda ufak bi araştırma yaptım bizim servis alanında. Otomatik kayar kapı için fiyatlar 500 - 1500 TL arasında değişiyor. iç mekanizması dişliler plastik aksam olan varmış, kesinlikle tavsiye edilmiyor. Bunlar herhalde 500 TL lik olsa gerek. iki kapı için düşünürsek maliyet oldukça yüksek. Orta kalite bişii iki kapı için 1700 - 1800 TL ye çıkıyor. Yaptırmayı düşünen olursa 2 yer öğrendim. Birisi ikitellide mersan, diğeri de çobançeşme altınyıldız'ın orada tel: 5518058
Moruk senin dediğin gibi kaba duranı da gayet şık incecik duranı da var. Ancak maliyet çok yüksek.
cAn 3436 tarafından yazılan metin:
gerçekten pahalıymış yuhhhhhhhhhhh diyorum artık ..............
bizdede öyle oluyo arada bir akraba bindimi tamam kapatamıyo kapıyı ,bügün bindi biri bende önde oturuyom kapıyı nasıl zorluyo benden büyük olmasaydı inip dövücektim nerdeyse kapı yerinden çıkıcak...istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
cAn 3436 tarafından yazılan metin:
gerçekten pahalıymış yuhhhhhhhhhhh diyorum artık ..............
Sorun yok Can, elle açıp kapamaya devam. Devam da ah bi de binenler açıp kapamayı becerebilse. Kapı bi gün elimizde kalmazsa iyidir. Kayınvalide bindi mi aman anne dur ben kaparım diyorum, yoksa bigün kapı elinde kalacak 🙂
Fiat mühendislerini de kutlamak lazım bir açma kapama kolu bu kadar süper ! tasarlanabilir ... *dull*
RAPTOR tarafından yazılan metin:
aga kesin çözüm...cama ve ön koltuğun arkasına alttaki yazıyı yazın!
LÜTFEN KAPIYI AÇMAK VE KAPATMAK İÇİN KAPI KULPUNDAKİ TETİĞİ KULLANIN!
istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
aga kesin çözüm...cama ve ön koltuğun arkasına alttaki yazıyı yazın!
LÜTFEN KAPIYI AÇMAK VE KAPATMAK İÇİN KAPI KULPUNDAKİ TETİĞİ KULLANIN!
Ya da kırmızı butona elektrik vermek lazım 😀
agalar otomatik kapının otobüsler gibi havalı olanı çıkarsa yaptırırım.yoksa dişliydi motordu uğraşamam.