SÜRGÜLÜ KAPILARIN İÇERDEN AÇILMA SORUNUNA ÇÖZÜM......

Ben tek Kapı var orda sağ tarfata Ta şöför koltuğundan ben uzanıom da kapatıom kapıyı 🙂

Kapıyla dans eden bile gördüm ben 😀

ToeXicT tarafından yazılan metin:
Ben tek Kapı var orda sağ tarfata Ta şöför koltuğundan ben uzanıom da kapatıom kapıyı 🙂

Kapıyla dans eden bile gördüm ben 😀
bizdede tek kapı var önde oturduğum zaman önden taa arkaya uzanıp öyle kapatıyom kapıyı....... 🙂 🙂

Arkadaşlar ben daha yeni ümraniyede sanayinin karşısında sordum .....Kumandalı motor .ray sistemi . montj dahil İtalyan set 1200 tl madein chaina 800 tl .....Ama tavsiye etmiyorum nedeni ise kocaman bir kutuya saklanmış bir sistem çok kaba......Adam abi yakında çok kibar bir sistem gelecek valla çok şık birşey ama iki kapı 1500 tl gibi bişeyler geveledi.....telefonumu aldı gelince arıcam abi seni dedi ..................

Evet arkadaşlar ben de dün akşam bu konuda ufak bi araştırma yaptım bizim servis alanında. Otomatik kayar kapı için fiyatlar 500 - 1500 TL arasında değişiyor. iç mekanizması dişliler plastik aksam olan varmış, kesinlikle tavsiye edilmiyor. Bunlar herhalde 500 TL lik olsa gerek. iki kapı için düşünürsek maliyet oldukça yüksek. Orta kalite bişii iki kapı için 1700 - 1800 TL ye çıkıyor. Yaptırmayı düşünen olursa 2 yer öğrendim. Birisi ikitellide mersan, diğeri de çobançeşme altınyıldız'ın orada tel: 5518058

Moruk senin dediğin gibi kaba duranı da gayet şık incecik duranı da var. Ancak maliyet çok yüksek.

yuhh yaaa ne o öyle..

daha 2 ay önce bizim apartmanın kumandalı, sürgülü otopark kapısını yaptılar. motor, ray, kumandalar vs toplam maliyet 900TL idi. bu araç versiyonları neden bu kadar pahalı ki ?

😀😀😀😀 apartman nerde araba nerde dimi😀

serdarengin tarafından yazılan metin:
😀😀😀😀 apartman nerde araba nerde dimi😀

yani 😀
demek istediğim bizim otopark kapısı da uzun ve demirden, bir araç kapısının belki 6-7 katı ağırlığında. takılan motorun gücü, büyüklüğü, kullanılan rayın uzunluğu vs hep daha fazla araçta kullanılanlara göre. sonuçta mantık ve mekanizma aynı olduğuna görer. arada niye bu kadar fark var ki ?

istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
Evet arkadaşlar ben de dün akşam bu konuda ufak bi araştırma yaptım bizim servis alanında. Otomatik kayar kapı için fiyatlar 500 - 1500 TL arasında değişiyor. iç mekanizması dişliler plastik aksam olan varmış, kesinlikle tavsiye edilmiyor. Bunlar herhalde 500 TL lik olsa gerek. iki kapı için düşünürsek maliyet oldukça yüksek. Orta kalite bişii iki kapı için 1700 - 1800 TL ye çıkıyor. Yaptırmayı düşünen olursa 2 yer öğrendim. Birisi ikitellide mersan, diğeri de çobançeşme altınyıldız'ın orada tel: 5518058

Moruk senin dediğin gibi kaba duranı da gayet şık incecik duranı da var. Ancak maliyet çok yüksek.
gerçekten pahalıymış yuhhhhhhhhhhh diyorum artık ..............

cAn 3436 tarafından yazılan metin:

Sorun yok Can, elle açıp kapamaya devam. Devam da ah bi de binenler açıp kapamayı becerebilse. Kapı bi gün elimizde kalmazsa iyidir. Kayınvalide bindi mi aman anne dur ben kaparım diyorum, yoksa bigün kapı elinde kalacak 🙂

Fiat mühendislerini de kutlamak lazım bir açma kapama kolu bu kadar süper ! tasarlanabilir ... *dull*

cAn 3436 tarafından yazılan metin:

Sorun yok Can, elle açıp kapamaya devam. Devam da ah bi de binenler açıp kapamayı becerebilse. Kapı bi gün elimizde kalmazsa iyidir. Kayınvalide bindi mi aman anne dur ben kaparım diyorum, yoksa bigün kapı elinde kalacak 🙂

Fiat mühendislerini de kutlamak lazım bir açma kapama kolu bu kadar süper ! tasarlanabilir ... *dull*
bizdede öyle oluyo arada bir akraba bindimi tamam kapatamıyo kapıyı ,bügün bindi biri bende önde oturuyom kapıyı nasıl zorluyo benden büyük olmasaydı inip dövücektim nerdeyse kapı yerinden çıkıcak...

Selam arkadaşlar bu kapı olayı herkes gibi beni de sinir ediyor. Kesin çözüm yok mu FIAT buna çözüm getirmeyecek mi?

handikap devam ediyor...

geçenlerde ..bi kangoya bindik ..müdürümde bende bulamadık kapı mandalını..meğer..kapının altına doğru kaçmışşş...ya müdürümden çok ben kötü oldum ..

Mercedes Viano' lardaki gibi gizli sistem yapılsa mükemmel olur ama maliyeti ne olur bilemem Mercedes' in opsiyon fiyatlarında 1200 - 1500 TL gibi bir fiyattı herhalde doblolarımızada bu sistem uygulanabilir

aga kesin çözüm...cama ve ön koltuğun arkasına alttaki yazıyı yazın!

LÜTFEN KAPIYI AÇMAK VE KAPATMAK İÇİN KAPI KULPUNDAKİ TETİĞİ KULLANIN!

RAPTOR tarafından yazılan metin:

Ya da kırmızı butona elektrik vermek lazım 😀

Ya da kırmızı butona elektrik vermek lazım 😀

😀

agalar otomatik kapının otobüsler gibi havalı olanı çıkarsa yaptırırım.yoksa dişliydi motordu uğraşamam.

agalar otomatik kapının otobüsler gibi havalı olanı çıkarsa yaptırırım.yoksa dişliydi motordu uğraşamam.

Zaten iki kapıyı birden yaptırmaya kalk dünya para tutuyo 🙁

Back