ekrem abinin ve oğuzun kullanmış olduğu e-max lastik parlatıcı ve automix cilalı oto şampuanı yıkadım. cila 1 ay kadar önce yapmıştım sonuç bu oldu. tamponlardada e-max lastik parlatıcı var.
maşallah ALLAH kaza bela vermesin ducaton çok güzel şu ducatonıun tipide çok güzel ya bu fiat çok güzel ticari üretiyor ducatoda hangi cilayı kullandın birde bu arabayı fırçaylamı yıkıyorsun güzel ve temiz duruyor boyasıda canlı ve parlak birde çamurluk içlerinide fırça ile yıka tam sıfır gibi duruyor
e-max lastik parlatıcından çok memnun kaldım sende sulandırdın mı
cila güzel parlatmış maşallah tabi buna süngerle eldivenle girişsen çok uzun sürer ama cilada çok uzun sürer üst kısımları ve tavanı nasıl cilaldın
ben lastik parlatıcısını 5 litee aldım camsil şişesine 100 yada 200 ml kadar koyuyorum üzerinede su ve hala çok güzel parlatıyor sulanınca bile etkisini kaybetmiyor
tavanı cilalamadım aslında. yıkamacıya götürdüğüm zaman tavana çıkıp yıkatıyorum ona.
üst kısımlar içinde kaldırımın yanına çekiyorum. boyum o zaman yan tarafda en üste kadar yetişiyor. bi tarafı yapıp sonra arabayı çeviriyorum.
o cilalı şampuanında biraz etkisi oldu gibi geldi bana parlamasında.
oğuz sana başka birşey tavsiye ediyim. carpex yağmur kaydırıcı. bunu kullanmadıysan kullan. özellikle yan camlarda yağmur yağdığında ayna tarafında su çok birikiyo. yağmur kaydırıcı kullanınca hiç bişi kalmıyo. herşey net.
1 saat boşluğum vardı fazla uğraşamadım. birde dükkanın bulunduğu yer sürekli bi inşaat halinde. dikkat ettiysen kaldırımda duruyo tek taraf. altından çamurlu su akıyo diye kaldırıma çıkardım tekerleği
Araçlarımızın tamponları bir süre sonra güneş yağmur derken solmaya başlıyor. Boya işi tam merasim yok astarıydı yok boyasıydı. Buyurun bakalım size fabrika çıkışı gibi tampon yapmanın sırrı..